Idéer för fest

Idéer för fest

När en större fest är över oss, är det många som går på datorn och hittar inspiration till fest temat, underhållning, man sökar att hitta något att underhålla gästerna med, och naturligtvis inspiration för festen som ska hållas. Om du väljer att hålla festen i ett partytält, kan man söka ytterligare inspiration på hur det kan se ut.

Idéer för fest

Bröllup i partytält

Partytält kan ha olika former. Först ska du räkna ut hur stort ditt partytält ska våra. Du vet hur många gäster du bjuder in – och kan kalkylera ut från det. Nästa är att välja temat.

När du har hittat ut hur stort partytält ska vara, kan man fritt välja vilken form som tilltalar dig.

Ett designer partytält behöver inte ens vara dyrare än de vanligare rektangulära partytälten.

Bröllop kan hävdas att kallas ett tema fest, även om få människor tänker på den som sådan. För bröllop finns det många mer eller mindre fasta regler och oftast vill också du bestämma hur allt ska se ut och avvecklas.

Det finns många bilder tagna för bröllop och alla vill se så bra bilder som möjligt, eftersom bilderna kommer att vara det enda konkreta minnen.

Tänk på hur miljön ser ut i partytält, särskilt runt bordet där brudparet sitter. Garnera med mycket ljus, blommor, små träd i kruka bakom paret, girlander av både blad och ljus. Häng upp mjukt draperade gardiner bakom brudparet. Det hela kan vara otroligt vackert och inte minst romantiskt.

Något som inte ser bra ut på bröllop bilderna är halva eller hela tända ljus, ansikten karaffer eller flaskor, som tyvärr ofta ses framför gästerna på bilderna. Kom ihåg att ta ljus och karaffer bort vid fotografering av gäster och brudparet. Bröllopsbilder är ju minnen för livet.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *