Billiga racing tält

racing tält

Dancover erbjuder några av marknadens bästa racing tält! Välj mellan en mängd olika storlekar, färger och tillbehör såsom slit-tåliga racing golv. Dancover hopfällbara racing tältär extremt snabba att sätta upp och ger ett perfekt skydd för din racing bil och ditt team. Racing tältens storlek varierar mellan 3x3m till 4x8m. Om du behöver skydda flera racing bilar, kan du placera två eller flera racing tält tillsammans med hjälp av Dancovers special racing tält anslutare och regn rännor. Sätt upp ditt racing tält bredvid ditt depåstopp eller i vid din husbil. Möjligheterna är oändliga.

Upptäck hela vårt sortiment av racing tält och tillbehör på dancovershop.com

racing tält

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *