Snabbtält FleXtents med en vacker takkappa avdelad med spetsar

Snabbtält FleXtents med en vacker takkappa avdelad med spetsar

Dancovers snabbtält FleXtents i hög professionell kvalitet med en unik och iögonfallande takkappa avdelad med spetsar! Dessa imponerande FleXtents snabbtält finns i storlekarna 3×3 och 3×6. Snabbtälten finns i vit färg, men de är nu även tillgängliga i en läcker latte-färg. Latte-färgen ger snabbtälten ett nytt och varmt utseende.

Kom ihåg att du alltid kan designa dina egna FleXtents så att de passar exakt till dina behov! Lägg till ett par vackra dekorativa gardiner, som kommer ge ditt snabbtält ett romantiskt utseende till din fest eller ditt evenemang. Å andra sidan, kanske du vill lägga till sidoväggar med stora panoramafönster för skydd mot vind och regn. Dancovers professionella snabbtält med takkappa avdelad med spetsar kan beställas i vår PRO-serie.

FT04117-takkappa-avdelad-med-spetsar FT04136-takkappa-avdelad-med-spetsar

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *