Rolig och elektrisk E-GO Cruiser

Rolig och elektrisk E-GO Cruiser

Det är nu möjligt på Dancovershop.com att köpa denna fantastiska elektriska skateboard E-GO Cruiser! Det är en skateboard i en revolutionär högteknologisk design och hög kvalitet. Hastigheten styrs av en handhållen fjärrkontroll och den har en topphastighet på 20 km/h. Men toppfarten är beroende på användarens vikt, ytmotstånd, temperatur och körstil. Det mycket tunna batteriet och motorn är dolda under skateboarden och knappt märkbara. Batteriet är uppladdningsbart och på ett fulladdat batteri kan du åka en räckvidd av 30 km. Det är lätt, coolt och mycket roligt!

Kom ihåg att skateboarden är vädertålig men inte vattentät.

ga36010

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *