CombiTents partytält – matcha det med antalet gäster på din fest

CombiTents partytält

CombiTents partytält

CombiTents™ är ett nytt och innovativt koncept som revolutionerar idén om tält och partytält som utomhusskydd med fast och förutbestämd storlek.

CombiTents partytält gör att du kan lägga till eller ta bort tältsektioner och därmed minska eller förstora partytältet efter behov.

Beroende på storleken på din fest kan du enkelt lägga till eller ta bort partytältsektioner för att bilda ett tält som matchar antalet gäster du har bjudit in.

Upp till 6 tält i ett som en standard

Dancover ger dig möjligheten att välja ett partytält som har upp till 6 olika storlekar som standard.

Om du inte behöver ett tält med så många storleksvariationer kan du också köpa en enklare version, nämligen partytält som kan sättas upp i två storlekar.

Dancover kallar dessa 6 i 1 och 2 i 1 CombiTents partytält. Mellan dessa storlekar har vi flera versioner av 5 i 1 CombiTents. Dessutom kan du köpa flera 4 i 1 och 3 i 1 versioner och naturligtvis separata tältsektioner, om du vill utöka de CombiTents partytält du har köpt redan.

Innovativa lösningar utgör nya CombiTents partytält

Nya tältsektioner läggs till på CombiTents partytält med det innovativa trippla kardborrestängningssystemet. Detta system håller ihop taksektioner och håller borta regnet mellan dem. Samma sak gäller för den dubbla kardborrefästningen på sidorna med WindStop som förhindrar drag och fukt.

CombiTents partytält

CombiTents finns tillgängliga i 2 kvaliteter

Du kan köpa dina CombiTents partytält i två kvaliteter, nämligen Exclusive och Semi Pro

Skillnaden är att Semi Pro partytältet har en något starkare ram och är lite bättre lämpad för en mer frekvent användning.

Trots detta kan båda typerna av tält användas för privat och professionella evenemang – och båda är gjorda för att ge skydd åt varken mer eller mindre än det exakta antalet gäster som deltar på din trädgårdsfest.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *