Stapelbara stolar – Stapelbara italienska stolar

Stapelbara stolar - Stapelbara italienska stolar

Stapelbara stolar - Stapelbara italienska stolar

Synonymt med Italien är elegant och sofistikerad stil och design. Hela världen har kommit att inse detta på grund av den italienska bilindustrin, ett stort antal exklusiva modemärken, italiensk arkitektur, konsthistoria och på grund av italiensk inredning och möbeldesign.

Hos Dancover har vi också tagit italiensk design till hjärtat, och nu har vi möjlighet att presentera en kollektion av helt nya italienskt designade stapelbara stolar i plast.

Köp dem i olika färger och material för användning i olika sammanhang.

Stapelbara stolar - Stapelbara italienska stolar

Dancover har italienska designerstolar för inomhusbruk i bostäder, för användning i hotellrum, eller under andra förhållanden som påminner om bostadsutrymmen.Vi har stapelbara stolar certifierade för en mer “allmän” användning, både inomhus och ute på caféer, restauranger, lobbyn på hotell etc. De mest hållbara av de stapelbara stolarna i italiensk design som Dancover har tål frekvent stapling och transport, och är mycket lämpliga för tung användning samt till exempel uthyrning.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *