Paviljongen som ett alternativ till markisen

Paviljongen som ett alternativ till markisen

Paviljongen som ett alternativ till markisen

Det finns verkligen många alternativ när du vill ha en uteplats i din trädgård. Markisen är ofta använd och är ett utmärkt val eftersom den kan rullas upp efter användning, vilket förlänger dess livslängd avsevärt då den skyddas från väder och vind.

Markisen kräver dock en vägg på vilken den kan monteras. Om du vill ha skydd någonstans längre ner i trädgården, och längre bort från ditt hus, så har du ingen vägg att montera den på. Här är paviljongen ett utmärkt val, och beroende på dina behov så ger vi dig massor av möjligheter hos Dancover att hitta den rätta lösningen.

Paviljongen som ett alternativ till markisen

Se vårt utbud av paviljonger och kom ihåg att vi har både paviljonger för mer permanent bruk till vardags samt för speciella tillfällen.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *