Trädgårdsmöbelset från CosyLifeStyle – elegant, modernt och underhållsfritt

Trädgårdsmöbelset från CosyLifeStyle – elegant, modernt och underhållsfritt

Ett vackert trädgårdsmöbelset av hög kvalitet tillverkat av tålig träimitation av plast och aluminium. Dancover erbjuder denna uppsättning till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Setet består av ett matbord med dold förlängning och 6 stolar i svart och pulverlackerad aluminium.

Nytt märke för utomhusprodukter

Dancover introducerar detta trädgårdsmöbelset av hög kvalitet som en del i en ny serie i ett eget märke som heter CosyLifeStyle av Dancover. Märket kommer att presentera en rad kvalitetsmöbler och tillbehör för användning utomhus. Den här säsongen presenterar CosyLifeStyle ett elegant och underhållsfritt trädgårdsmöbelset. Du kan både spara tid och pengar med detta lätta och tåliga set eftersom det inte krävs något underhåll för att hålla det fantastiskt snyggt.

Bjud in dina vänner och din familj

CosyLifeStyle bordet har en inbyggd förlängning, så det är lätt att justera storleken till antalet gäster. Detta innebär att du alltid kommer att ha plats för vänner och familj. Om du behöver extra stolar eller något annat till din fest eller händelse, hitta det på dancovershop.com. Här hittar du allt från bord och stolar till parasoll, partytält och trädgårdsbelysning etc.

CosyLifeStyle bordet har måtten 164x90x76 cm och har en inbyggd förlängning på 52 cm. De bekväma stolarna har armstöd och är stapelbara.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *