Krukor är perfekt för dina sommarblommor

Krukor är perfekt för dina sommarblommor

Dancover har ett stort urval av lätta krukor i många olika färger, former och storlekar som kommer att göra en enorm skillnad i de flesta trädgårdar, på din uteplats eller inne i ditt hus. Dessa krukorhar ett antal fördelar jämfört med traditionella keramiska krukor:
Väger endast 1/10 av traditionella krukor
• Lätta krukor och nästan okrossbara
• Lätta krukor och extremt tåliga
• Krukorna är gjorda för att klara av temperaturer mellan 60⁰C till -50⁰ C.
• De UV-skyddade krukorna kommer inte blekna

Krukor som ser ut som traditionella krukor
Dancover har över 70 olika krukor så du bör kunna hitta en lämplig lösning för din trädgård på dancovershop.com. Kanske du föredrar det klassiska utseendet av sten, keramik eller terrakotta. Oavsett vilken typ du föredrar kommer krukorna försköna omgivningen med grönskande och blommande växter. Observera att du kan använda krukor både inomhus och utomhus. Krukorna kommer att skapa en trevlig atmosfär och din uteplats blir en oas av växter och blommor.
Krukorna har två huvudsakliga designer
Dancover har två slags krukor med olika design – den moderna typen med raka linjer och en mer klassisk design. Dessa lätta krukor kommer säkerligen skapa en skön atmosfär, och du måste komma riktigt nära krukorna innan du inser att de inte är den vanliga typen av krukor i lera eller betong.
Krukor gjorda i Italien
Dessa krukortillverkas i Italien i stark och stöttålig återvinningsbar plast. Detta innebär att de är praktiskt taget omöjliga att ta sönder och kommer även att tåla en hård vinter eftersom de är gjorda för att tåla temperaturer mellan 60° C och -50° C.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *