Beachflagga och pop up banner med tryck

Beachflagga och pop up banner med tryck

Ett mycket enkelt men effektivt sätt att skapa uppmärksamhet är att sätta upp beachflaggor i samband med ett event, eller på daglig basis framför en butik eller ett café etc. När de är placerade utomhus och i lite vind är de snygga beachflaggorna svåra att missa. Du kan välja mellan en mängd olika former och storlekar på beachflaggorna, och oavsett vilken typ du vill ha så levererar vi dem till dig med tryck av högsta kvalitet, och du kan ha en logotyp, ett foto eller ett meddelande på dem för att skapa uppmärksamhet och locka kunder. Hos Dancover köper du beachflaggor med din egen grafik som en komplett lösning. En annan kul gimmick är en pop up banner med kvalitetstryck. Bannern är lätt att ta med överallt och lätt att placera och flytta utan användning av verktyg eller fäste.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *