Maximal effekt på mässor

Maximal effekt på mässor

När du spenderar tid och pengar på att delta i mässor och på utställningar, vill du se till att dina kunder får bästa möjliga intryck av ditt företag. Med ett truss-display system kommer du presentera dig själv både övertygande och professionellt. Dancover levererar eleganta lösningar komplett med tryck. Vid nästa mässa kommer du kunna presentera dig för dina kunder och besökare vid ett stort och professionellt ställ med t.ex. en bakvägg täckt av ditt eget unika högkvalitativa tryck. Här kan du presentera ditt budskap på bästa möjliga sätt utan begränsningar när det gäller text, illustrationer och färger. Skicka bara din grafik till oss och vi tar hand om allt. Ta en titt på event- & displaypaketen där du kan få allt du behöver i ett paket. Dancover erbjuder också ett brett utbud av möbler som lämpar sig för mässor etc.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *