Frihängande parasoll är alltid användbara

Frihängande parasoll är alltid användbara

Parasoll är en nödvändighet under sommaren för att ge skugga och skydd. De flesta av oss älskar solen men behöver lite skugga under dagen. Parasollet kommer också att vara till stor nytta på kvällen, som ett tak över uteplatsen som håller dagg borta från dig så att du kan njuta av kvällen mycket längre. Ett parasoll är också en mycket flexibel lösning eftersom det kan flyttas runt i trädgården eller på uteplatsen.

Frihängande parasoll är alltid användbara
Ett av de mest användbara parasollen måste vara de frihängande modellerna. De är snygga, dekorativa och extremt lätta att hantera. På Dancovershop.com kan du välja mellan ett stort utbud av parasoller, från det klassiska parasollet till det moderna frihängande parasollet. Med ett vackert parasoll skapar du en både praktisk och skön atmosfär i din trädgård eller på din uteplats. Dancover erbjuder parasoll för både privatkunder och professionella kunder såsom hotell, restauranger och caféer.

Parasoll i en professionell kvalitet och med italiensk design
Dancover presenterar ett nytt sortiment av mycket vackra, exklusiva och eleganta frihängande parasoll tillverkade av material av hög kvalitet, och med en modern kvadratisk design som på ett vackert sätt kommer förena trädgårdsmöblerna och bli en naturlig samlingspunkt i trädgården, på uteplatsen, caféet, restaurangen, hotellet eller vid poolen. Parasollerna är vackra, exklusiva och mycket slitstarka. Dessutom har de mycket bra funktionalitet när det gäller hur du använder parasollen. De indragbara parasollen skiljer sig från många andra liknande parasoll av det faktum att du inte måste flytta bord och stolar när du fäller ut eller in parasollet.

Dessa parasoll är resultatet av många års erfarenhet av parasoll för professionell användning. Det är därför det finns ett extremt fokus på alla små detaljer, så som val av material, rörliga delar och finish. Med ett av dessa parasoll kan du vara säker på att få en kvalitetsprodukt som kommer att fungera perfekt under många år utan underhåll. Kvaliteten på dessa parasoll är som nämnts professionell, och de brukar synas på många caféer, restauranger och hotell. Många privatpersoner har också valt att använda ett av dessa vackra parasoll på grund av det exklusiva utseendet och funktionaliteten.

Ett vackert exempel
Ett av de många vackra frihängande parasollen är Palladio Braccio med takkappa, 3,5 x 3,5 meter. Ramen är tillverkad av belagd aluminium med en träfinish, duken är tung, slitstark 350g/m2 och vattentät. Parasollet kan vinklas 20° och har en 360° roterande fot och Dancovershop har vikt för foten.

Vattentät och UV-resistent
Dralon® är en av hemligheterna bakom dessa vackra och hållbara parasoll. Det handlar om tysk kvalitet i tätt vävda tyger som förhindrar solljus och regn från att tränga igenom. Tyget är UV-resistent, håller formen och är lätt att rengöra. Det är därför Dralon® är det perfekta valet för exklusiva parasoll av hög kvalitet.

Hos Dancovershop.com kan du välja mellan ett stort utbud av parasoll, från det klassiska parasollet till det moderna frihängande parasollet. Ett vackert parasoll är både praktiskt och kommer att skapa en skön atmosfär i din trädgård eller på din uteplats. I butiken kommer du också hitta ett stort utbud av paviljonger och trädgårdsmöbler, allt ifrån middagsbord till solsängar och solstolar, och mycket mer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *