Dancover har allt för din Oktoberfest – förutom öl!

Dancover har allt för din Oktoberfest - förutom öl!

Oktoberfest är ett årligt återkommande evenemang, som må vara störst i sitt hemland Tyskland och i synnerhet i Bayern. Oktoberfest har spridit sig ut till många andra delar av världen, både runt om i Europa, men även så långt bort som Kanada och Brasilien. I Europa var den första Oktoberfesten den 12 oktober 1810, vid Theresienwiese i München i samband med firandet av bröllopet mellan kronprins Ludwig och prinsessan Therese. Detta innebär att det har varit Oktoberfest nästan kontinuerligt i över 200 år. Den ursprungliga Oktoberfest i Bayern i södra Tyskland besöks nu av ca 6 miljoner människor! Den enorma festen har sedan starten utökats för att pågå från slutet av september till den första helgen i oktober.

Dancover har allt för din Oktoberfest – nästan!

Dancover är en av de största leverantörerna av partytält, festtält, fällbara tält och öltält i Europa. Vi har också ett partytält för dig om du vill vara värd för din egen Oktoberfest i din trädgård, med dina grannar eller med din idrottsförening, eller andra. Dancover har specialiserat sig på partytält och paviljonger i alla storlekar och kvaliteter, beroende på dina behov och din budget. Fördelen med att köpa ditt alldeles egna partytält är naturligtvis att det enda du behöver göra för att spara pengar jämfört med att hyra partytältet är att vara värd för två fester. Om du gör det, har din investering lönat sig, och från och med nu har du ditt alldeles egna partytält att montera vid varje givet tillfälle.

Dancover har mycket mer än partytält och öltält …

För en riktig Oktoberfest behöver du fällbara bord och bänkar för att få den riktiga tyrolska känslan. Dancover har ett brett utbud av fällbara bord som är lätta att lagra, fälla ut, placera och fälla in igen efter festen. Tillsammans med de kraftiga fällbara bänkarna, kommer de fällbara borden vara perfekt för en Oktoberfest, där möblerna måste kunna hantera lite utspillt öl. Dancover har dessutom fällbara diskar om det ska serveras från en bar.

Festleveranser för Oktoberfest

Dancover har ett enormt sortiment av olika festtillbehör, som värmare, belysning och engångsserviser, ifall du vill servera dina gäster en korv eller två. De olika värmarna kommer att ge en trevlig temperatur inne i öltältet om temperaturen utanför sjunker. Belysningen är både praktisk för att du och dina gäster ska se vad ni gör, samt så finns det trevliga och mysiga ljus som ger en skön atmosfär som ljusslingor och mer. Slutligen så kan du få både engångsdukar och engångsserviser såsom glas, tallrikar och bestick. Observera att Dancover har plastglas med en skumkant, vilket är lysande om du serverar fatöl och kommer att passa perfekt på en Oktoberfest! Prost!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *