Dancovers säkerhetspaket gör ditt partytält tryggt och säkert

Dancovers säkerhetspaket gör ditt partytält tryggt och säkert

Dancover  är den ledande leverantören av partytält, Flextents snabbtält och förvaringstält till kunder i hela Europa. Partytälten och FleXtents är mycket flexibla och ekonomiska lösningar när du behöver utrymme i ett event – privat eller professionellt. Vi tillhandahåller dessa flexibla lösningar för evenemang som bröllop, konfirmationer och professionella events som mässor och marknader. Dancover är också en ledande aktör på marknaden för lagring, där vi har förvaringstält, skydd och täckning för nästan allt tänkbart. Dancovers breda utbud av förvaringsprodukter täcker nästan allt, från bilar och båtar till jordbruksmaskiner och olika typer av material. Förvaringsprodukterna är specificerade mot ett brett spektrum av branscher – från jordbruk och industri till detaljhandel och privatkunder. Dancover har skydd från bara 4 m2 upp till imponerande 540 m2. Detta innebär att vi har förvaringslösningar för de flesta ändamål, oavsett om du bara vill montera ett mindre garagetält i din bakgård för att skydda din bil, eller om du behöver en professionell lagringslösning till ditt företag med plats för maskiner eller olika typer av fordon eller varor etc.

Dancover hjälper dig att säkra dina partytält och FleXtents snabbtält

Dancover har en serie med säkerhetspaket som kommer att hjälpa dig att sätta fast och säkra ditt partytält, FleXtents snabbtält eller förvaringstält, så att du kan sova på natten – även när det blåser upp. Dancovers partytält och FleXtents är gjorda för fester och events, och använda oftast bara en kortare period. Vädret kan dock vara svårt att förutse, så hos Dancover så rekommenderar vi starkt att du säkrar ditt partytält eller FleXtents varje gång du sätter upp det. Även om vädret ser bra ut nu, är det alltid en bra idé att säkra din struktur så att både material och människor är säkra. Detta gäller för förvaringstält också – och eftersom de oftast är uppsatta en längre tid, så är det viktigt att du säkrar strukturen med ett av Dancovers säkerhetspaket.

Partytält och FleXtents kommer att vara säkra med säkerhetspaket

Du kan välja mellan olika säkerhetspaket beroende på storleken på ditt tält eller förvaringstält. Varje säkerhetspaket innehåller 4 till 6 stormlinor och markpinnar. Stormlinorna är 8 meter långa och 2,5 cm breda och har en brotthållfasthet av 1.000 kilo. Markpinnarna är 60 eller 100 cm långa. Behöver du råd om vilket säkerhetspaket att använda till ditt partytält, FleXtents snabbtält eller förvaringstält tveka inte att kontakta Dancovers kundtjänst på Dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *