Båttält – även perfekt som skydd för din husvagn

Båttält - även perfekt som skydd för din husvagn

Båttält – är som namnet antyder gjorda för att skydda båtar. De höga och hållbara båttälten är skapade för att skydda många olika typer av båtar, som behöver vara skyddade från väder och vind medan de är på land under vintern. Båttält från Dancover är rymliga, så att du har utrymme att arbeta på båten under vintern och våren, så att båten kommer att vara redo när det är dags att sjösätta den igen. Har du en husvagn så kommer ett båttält ofta vara den perfekta lösningen på grund av höjden och dess rymlighet.

Båttält skyddar din värdefulla ’leksak’

Båttält är normalt en mycket liten kostnad jämfört med priset på de flesta båtar. Oavsett vilken båt du har vill du förmodligen ta väl hand om den, och för detta ändamål så finns det inget bättre än ett hållbart båttält, som kommer att hålla din båt eller dyrbara “leksak” snygg och torr under vintern. Om du vill lagra en husvagn så passar de flesta modeller in i ett båttält. Ett båttält kommer naturligtvis att kunna lagra många andra saker som måste hållas torra och rena – maskiner, utrustning eller annat som du kan ha svårt att hitta utrymme för någon annanstans. En annan fördel med de eleganta och tåliga båttälten är att de helt naturligt är mycket flexibla och kan flyttas, om behovet av att flytta inträffar. Du kan välja att sätta upp båttält hemma, om du har utrymme för det eller i hamnen om möjligt. Oavsett så kommer din båt att vara säker och torr.

Båttält är rymliga och tåliga

Båttält från Dancover finns med galvaniserad stålram och robust 600g/m2 PVC duk. Du har gott om utrymme att komma in i tältet, och kan välja modeller där du har utrymme att arbeta på båten under vintern så att din båt är redo att sjösättas igen under våren. Båttältet levereras med kraftiga markpinnar för att säkra skyddet, så att du kan sova på natten, även om det blir lite blåsigt. Du kan se de många olika alternativen och hitta ett båttält som passar dina behov perfekt på Dancovershop.com.

Båttält i en lättare version

Båttält kommer att vara den bästa lösningen i de flesta fall, men ibland kan lite mindre produkter göra susen. På dancovershop.com hittar du många båtskydd och presenningar som kommer att ge ett bra skydd åt din båt. Båtskydd och presenningar kan inte skydda din båt i riktigt samma grad som ett båttält men kommer att se till att din båt är skyddad från regn, fågelspillning, fallande löv etc. En annan fördel av att välja ett båtskydd eller en presenning är kostnaden och flexibiliteten, eftersom de är ännu lättare att flytta än båttält.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *