Nödtält och nödutrustning från Dancover

Nödtält och nödutrustning från Dancover

Nödtält och skydd efterfrågas över hela världen på grund av den massiva invandring vi upplever på senare tid. Regeringar runt om i världen försöker ta itu med denna stora utmaning men antalet flyktingar gör det omöjligt att hinna hantera varje flykting snabbt nog. Det är därför vi har sett nya flyktingläger dyka upp nästan dagligen, där människor lever i olika typer av tält och skydd, i väntan på en mer permanent lösning på sina bostadsförhållanden och livet i allmänhet. Dancover har redan haft förmånen att leverera tält, skydd och annan nödutrustning till flera stöd- och hjälporganisationer.

Nödtält som en tillfällig lösning

Nödtält kommer inte att lösa hela problemet. Men här och nu kan det göra vardagen dräglig för de tusentals människor som väntar på ett nytt och bättre liv någonstans i Europa eller någon annanstans. Dancover har över 10 års erfarenhet av att utveckla och producera partytält, lagertält och paviljonger för många olika ändamål. Det är därför vi kan se potentialen av att kombinera våra produkter med behovet av tillfällig bostad för många flyktingar. Även om vintern i Europa kan vara kall, kommer våra tält fungera bra om de är monterade inuti t.ex. en hangar, en fabrik eller annan stor struktur, där tält och skydd kommer att hållas ute ur kylan men ändå ge lite privatliv för familjer eller grupper av flyktingar.

Nödtält och annan relevant nödutrustning

Nödtält är en viktig del av den svåra uppgiften att hjälpa flyktingar. Du kommer dock att behöva lite mer nödutrustning om du vill skapa en tillfällig bostad. Saker som robusta bord, stolar och golv gjorda av PE eller trä för tälten och skydden. Hos Dancover har vi ett stort urval av praktiska och robusta stapelbara stolar, fällbara stolar, fällbara bord och bänkar. Vi har också praktiska PE-golv för våra skydd, partytält och tält. Dessutom har Dancover ett stort urval av stora förvaringstält för förvaring av varor och utrustning. I detta fall kommer stora förvaringstält fungera perfekt som tillfälligt rum för administration, medicinska ändamål, matplats, sport eller sociala aktiviteter. Här kan du ta en titt på utbudet av nödtält, skydd och annan nödutrustning: http://www.dancovershop.com/se/products/relief.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *