Polytunnel växthus kommer skapa underverk i din trädgård

Polytunnel växthus kommer skapa underverk i din trädgård

Polytunnel växthus är perfekt för dina grönsaker, kryddor och blommor – allt du gillar att odla i en varm och fuktig miljö. Med denna lättviktiga polytunnel modell sparar du helt enkelt mycket pengar då du köper växthuset – och du kan montera polytunneln på nolltid. polytunnel växthus är för både privata kunder och halv-professionella odlare och du kan skapa perfekta förhållanden för växtlighet, för dina blommor, grönsaker och kryddor.

Polytunnel växthus är prisvärda och enkla att montera

Polytunnel växthus från Dancover kommer ge dig ett perfekt växthus för nästan allt du vill odla. Dessutom får du ett halv-professionellt polytunnel växthus för nästan halva priset jämfört med ett traditionellt växthuset tillverkat i aluminium och glas. Med ett polytunnel växthus kan du börja odla alla de saker du vill på nolltid – tomater, gurkor, sallad, druvor, chili och alla möjliga kryddor samt sist men inte minst: blommor i alla former, färger och storlekar.

Polytunnel växthuss är stabila, flexibla ochh hållbara

Polytunnel växthus från Dancover har stabilt högkvalitativt polyetylen skydd samt en enkel-att-montera ram i galvaniserade stålrör. Du kan montera ramen på nolltid och sedan skjuter du bara skyddet runt ramen för att justera innan åtdragning. Bottenramen på marken försäkrar god stabilitet. Skyddet är UV-behandlat och har en ljustrasmission på 95%, vilket gör växtlighetsförhållanden inne i växthuset optimala. Solen kommer snabbt värma på insidan av växthuset så att du kan njuta av de små mirakel då alla möjliga plantor växer snabbt. Du måste komma ihåg att vattna och ventilera växthuset efter temperatur etc.

Polytunnel växthuss ger optimalt förhållande för plantor och blommor

Polytunnel växthus är den perfekta platsen att odla de flesta sorters frukt, grönsaker och blommor. När du har fyllt ditt växthuset med dina favoritprodukter är det ett nöje att gå in i den här världen av fruktbarhet och fuktighet. Det lättviktiga och prisvärda polytunnel växthuset är perfekt för grödor som tomater, gurkor, sallad, kål, meloner, chili och mycket mer – men växthuset är även perfekt för att odla vackra blommor av mer exotisk art. Kom alltid ihåg att vattna och vårda dina plantor regelbundet för att få ut det mesta av ditt polytunnel växthus. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta en av våra Experter på Dancover. Du hittar all relevant kontaktinformation på dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *