Partytält i vackra färger. Nyheter från Dancover!

Partytält i vackra färger. Nyheter från Dancover!

Partytält är vita – och har varit så i många år med några få undantag. Nu är den ledande leverantören av partytält i Europa stolta att presentera en ny serie färgfulla partytält tillverkade för alla slags firanden och tillställningar. Du kan njuta av färgerna rött, blått, mörkgrönt, mörkgrått, svart och… vitt!

Den nya serien partytält kallas Partytält UNICO och är en innovativ samt vacker serie klassiska partytälts i helt nya stilar. Serien kombinerar Dancovers stabila och hållbara stålram med en ny, lätt, hållbar polyesterduk känd från de populära och välkända FleXtents. Det nya, eleganta och lätta partytältets skydd har extra stora Gregorianska fönster för att försäkra perfekt inflöde av ljus och ge en rymlig känsla när man är på insidan. Dessutom, färgen i sig kommer skapa en vacker effekt på insidan av partytältet – när det är ljust utomhus såväl som då man lyser upp partytälet.

Färgerna spelar en viktig roll

Partytält har för det mesta varit vita och de flesta människor förväntar sig fortfarande att ett partytält skall vara vitt. Dancover vill utmana uppfattningen med vår nya serie färgfulla partytält. Materialen spelar en viktig roll i detta nya koncept eftersom skyddet kommer se och kännas ljust och elegant. Samtidigt spelar färgerna en viktig roll då du får välja en färg i din smak – och en färg som passar med tillfället. Misströsta inte – vi har fortfarande vackra vita partytält för bröllopet eller andra romantiska tillställningar. För övrigt, vem säger att du inte kan fira ett bröllop i ett mörkgrått eller mörkgrönt partytält? Du bestämmer! Oavsett färg du föredrar på ditt kommer du njuta av materialet såväl som de elegant dekorerade skynkena som gör partytältet ljusare och vackrare.

Partytält i eleganta och hållbara material

Partytält UNICO kombinerar välkända material och med ett partytält från denna serie kommer du får en stabil stålram som kommer hålla i många år. Dessutom erbjuder Dancover reservdelar om en del skulle tappas bort under tiden. Partytälets skydd i polyester är lätt, elegant och hållbart samt kommer tillföra en elegant känsla till din event oavsett tillfälle. Tänk dig ditt kommande bröllop, konfirmation, födelsedag eller annat viktigt firande som hålls i ett av dessa vackra och färgfulla partytält.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *