Polykarbonat växthus ser ut som de klassiska växthusen med glas

Polykarbonat växthus ser ut som de klassiska växthusen med glas

Polykarbonat växthus ser ut som de klassiska växthusen i glas och aluminium men här har de stora glaspanelerna blivit utbytta mot det lättare och mycket stabilare materialet polykarbonat. Det nya materialet har sådan perfekt ljustransmission att solstrålarna kan komma in i växthuset och utföra små mirakel – att få växter och blommor gro och blomma. Med ett vackert och funktionellt polykarbonat växthus kan du njuta av gurkor, tomater, chili, druvor och blommor i alla regnbågens färger. Med ett polykarbonat växthus kommer du ha ett vackert och klassiskt växthus vilket de flesta människor associerar med ett “riktigt” växthus. En av fördelarna med att välja ett polykarbonat växthus är att polykarbonat är mycket starkare än glas så att detta växthus ger dig ett effektivt värmehus samt en stabil och hållbar struktur. Det krävs ganska mycket för att göra sönder de starka polykarbonat panelerna.

Polykarbonat växthus kommer se vackra ut i de flesta trädgårdar

Dancover erbjuder ett brett utbud av vackra polykarbonat växthus i olika storlekar och färger som aluminium och antracit. De välkända växthusen i aluminium är eleganta och kommer vara vackra samt inbjudande fyllda med blommor och/eller grönsaker under sommaren samt lånt in på hösten. Växthusen i antracit är mörkare men kommer även skapa den perfekta inramningen tillsammans med trädgårdens färger och smälta in vackert med de olika bakgrunderna i trädgården. Oavsett vilken version du föredrar kommer ett polykarbonat växthus skapa glädje och förlänga trädgårdssäsongen. Att äga ett polykarbonat växthus kommer ge möjlighet att börja tidigt på våren och njuta av växthuset långt in på hösten.

Polykarbonat växthus  fungerar även som paviljonger

Polykarbonat växthus är det uppenbara valet då du vill odla plantor som antingen inte kan växa i det öppna eller bara behöver lite extra värme samt lugnare omgivning utan vind och regn. En annan möjlighet är att använda ditt polykarbonat växthus som en paviljong och ställa in några möbler på insidan – ett par stolar och kanske ett litet bord. Du kan fortfarande ha mycket plantor i växthuset så att du kan ha det bästa av två världar. Då kommer du ha en plats där du kan sitta och njuta av din trädgård oavsett väderlek.

Polykarbonat växthus med många fantastiska funktioner

Polykarbonat växthus från Dancover har många viktiga funktioner som exempelvis access, fönster för ventilation och lättviktigt material vilket är enkelt att montera samt kommer stå sig utmärkt år efter år. Tillsammans har detta gjort polykarbonat växthus extremt populära. Därför kan du se polykarbonat växthus i många trädgårdar både i förorter och ute på landsbygden.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *