Partybord och stolar för alla slags tillställningar

Partybord och stolar för alla slags tillställningar

Partybord och stolar är viktiga delar för alla slags tillställningar – både professionella och privata events. Dancover är den ledande leverantören av partytält på den europeiska marknaden. Vi tillhandahåller även våra kunder med högkvalitativa partybord och stolar i många olika designutföranden. Vi har vikbara bord, vikbara stolar och stapelbara stolar. Dessutom har vi ett brett utbud tillbehör såsom bordsdukar, överdrag och rosetter när du vill göra tillställningen riktigt vacker och romantisk.

Vikbara bord och vikbara stolar är enkla att transportera och förvara

Partybord och vikbara stolar är speciellt designade för transport och förvaring. Våra vikbara bord och vikbara stolar är stabila samt hållbara samtidigt som de är enkla att hantera, transportera och förvara när de inte används. Vi har också kärror för borden och stolarna så att det är ännu enklare att hantera dessa artiklar när du anordnar en tillställning. De vikbara stolarna är samtidigt lättviktiga och komfortabla, och de stapelbara stolarna är komfortabla i en elegant lätt stil. De flesta av våra stapelbara stolar är perfekta för tillställningar och i dagligt bruk som stolar runt ett middagsbord och mer därtill.

Stapelbara stolar i vacker design

Stapelbara stolar är ett praktiskt och elegant sätt att ha många sittplatser för gästerna och samtidigt kunna transportera eller förvara stolarna. Dancover har ett brett utbud av eleganta lättviktiga samt stabila stapelbara stolar i italiensk design, bland andra stilar. De eleganta stapelbara stolarna är vackra att se på och de kommer se fantastiska ut på vilken tillställning som helst. De stapelbara stolarna finns tillgängliga i många designer, färger och material.

Bord och stolar med vackra och romantiska överdrag

Bord och stolar för de flesta tillställningar kommer bli ännu elegantare och mer romantiska med ett överdrag. Dancover har flera överdrag som kommer göra din ännu mer romantisk och höja atmosfären. Vi har överdrag både för stolar och bord – vissa i stretchtyg och andra i läckert tyg som helt enkelt kommer se utsökt ut. Vi har även rosetter för stolarna som kommer se fantastiska ut på vilken romantisk tillställning som helst – särskilt bröllop. Till sist har vi många vackra bordsdukar av papper, servetter och dekorationer. Vi kallar det One-Stop-Shopping eftersom du kan hitta allt precis här. Ta en titt på alla bord och stolar samt mycket mer precis här:

http://www.dancovershop.com/se/products/bord–stolar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *