Portabla Garage – den flexibla förvaringslösningen

Portabla Garage – den flexibla förvaringslösningen

Portabla garage från Dancover är den perfekta förvaringslösningen när du vill ha en flexibel lösning för att hålla ditt fordon säkert från elementen. Vi har portaba garage i många olika storlekar som kommer skydda allt från en enstaka bil till många fordon eller annat material och maskiner. Privata kunder såväl som företag har ofta olika saker de vill hålla skyddade för att de inte skall bli blöta eller smutsiga. Det kan vara någon sorts varor, en bil, eller kanske en liten båt, en båtvagn, Jet Ski, trädgårdstraktor eller någon form av material. Oavsett vad för sorts sak du vill förvara kommer ett portabelt garage vara den perfekta platsen att förvara saker. Dancover har ett brett utbud av förvaringslösningar såsom våra högkvalitativa, flexibla och stabila portabla garage.

Portabla garage är ofta de mest flexibla lösningarna

Portabla garage och förvaringsskydd från Dancover är utvecklade och tillverkade för att ge de förvarade sakerna effektivt skydd. De portabla garagen finns tillgängliga i alla storlekar – från bara 2 x 2 m som kommer passa snyggt på de flesta ställen och samtidigt ge plats för mycket annat. De små, portabla garagen erbjuder samma höga skydd som de små modellerna även då de endast ta upp väldigt lite plats. De portabla garagen är rymliga strukturer, har gott om huvudrum och stora dörrar vilka gör access smidig och enkel. Om du är en privat kund kanske du föredrar de mindre portabla garagen för enskild bil, men som ett företag kanske du föredrar ett av de större portabla garagen med plats för fler fordon, maskiner och material. Dancover kan erbjuda portabla garage eller förvaringsskydd upp till flera hundra kvadratmeter. Detta innebär att alla kan hitta en lämplig lösning på portabelt garage eller flexibelt förvaringsskydd, oavsett behov och krav.

Portabla garage är stabila, flexibla och hållbara

Portabla garage från Dancover är tillverkade i stark, 100 % vattentät och UV-skyddad sam flamresistent PVC eller PE presenning. Du kan välja mellan vit, grå eller grön så att ditt garagetält smälter in snyggt med omgivningen nästan var som helst. Vi rekommenderar att du alltid köper ett Säkerhetspaket med stormremmar och markpinnar för ditt portabla garage eller annat typ av förvaringstält. Med ett säkerhetspaket kan du sova om natten även när det blir lite vindigt utomhus

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *