Paviljong paket – Förvandla ditt partytält till en vacker paviljong

Paviljong paket - Förvandla ditt partytält till en vacker paviljong

Dancover erbjuder nu ett paviljong paket som ger dig ett helt nytt sätt att njuta av ditt partytält. Det innovativa paviljong paketet gör det möjligt att förvandla ditt partytält till en vacker paviljong. Ett partytält utgör en perfekt grund för de flesta typer av evenemang och festligheter. Med vårt paviljong paket, har du möjlighet att ändra det klassiska partytältet till en vacker paviljong. Bjud in människor när du har något att fira – eller till en kväll med god mat och trevligt sällskap.

Det perfekta tillägget till ditt partytält från Dancover

Det nya paviljong paketet är bara relevant om du redan har ett partytält från Dancover. Du kan såklart även välja att köpa ett partytält tillsammans med paviljong paketet. Med detta prisvärda tillägg, får du en perfekt 2-i-1-lösning. Det kommer att ge dig möjligheten att välja mellan ett klassiskt partytält och en mer romantisk paviljong – utan att behöva köpa något utöver det prisvärda paviljong paketet.

En paviljong är perfekt både för avkoppling och för underhållning

Med paviljong paketet, har du möjlighet att ändra ditt partytält från Dancover till ett elegant paviljong med en vacker sandfärgad klädsel. Med endast några tilläggsdelar, kan du förvandla ditt partytälts ram till en paviljong. Denna paviljong kommer mycket snart att bli det som är i fokus på din uteplats, i trädgården eller annat ställe där du valt att ställa denna eleganta konstruktion. Paviljongen är perfekt för avkoppling, middagsbjudningar, fester och andra typer av sociala sammankomster med vänner och familj. Den robusta sandfärgade klädseln till paviljong paketet är 100 % vattentätt, kommer att ge både skydd och skugga och kan användas till att täcka antingen bara taket eller både tak och sidoväggar, om man så önskar. I vanliga fall behöver du köpa en paviljong separat, men med vårt innovativa och nya paviljong paket, kan få en perfekt 2-i-1-lösning och njuta av både ditt partytält och din nya paviljong beroende på vad tillfället i fråga kräver.

Det nya och innovativa paviljong paketet –exklusivt framtagen för ägare av partytält

 

Paviljong paketet är ett tillägg till ditt partytält från Dancover och du kommer inte att kunna använda den om du inte redan har tältkonstruktionen som krävs. Paviljong paketet fungerar tillsammans med de flesta av våra partytält, men om du är osäker så tveka inte med att kontakta vår kundservice. De kommer att hjälpa dig, genom att svara på alla frågor du kan tänkas ha om våra partytält och våra paviljong paket

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *