Dancover – din kompletta evenemangleverantör

Dancover - din kompletta evenemangleverantör

Att arrangera idrottsevenemang som exempelvis ett triathlon, maraton, bil- eller cykeltävling eller kanske ett lopp för motionärer, kräver både planering och ett brett utbud av professionella evenemangprodukter så som partytält, paviljonger, fällbara bord, stolar och olika brandingprodukter som exempelvis rollup system och beachflaggor m.m. Dancover erbjuder ett brett sortiment av professionella evenemangprodukter som kommer utgöra en viktig del för att ditt evenemang ska bli en succé – och det gäller både evenemang för amatörer som för proffs. Vi erbjuder högkvalitativa produkter för din marknadsföring och branding samt eleganta och bekväma möbler och mer för besöksområdet, VIP-området och mycket mer. Med våra uppblåsbara soffor, LED bord och stolar och våra köhanteringssystem kommer du vara redo för att hantera besökarna med stil.

Vi erbjuder kompletta evenemangslösningar

Dancover är stolt över att vara en komplett evenemangleverantör till flera stora evenemang. Vi har bland annat levererat eventmöbler, branding– och marknadsföringsutrustning. Vårt sortiment av produkter för dessa evenemang omfattar helt eller delvis digitala tryckta FleXtentstm snabbtält, uppblåsbara soffor och fåtöljer, fällbara bord, stolar, beachflaggor, pop up banners och mycket mer. Vi har bland annat varit den kompletta evenemangleverantören till Xterra Nordics fantastiska evenemang, till den fantastiska Viking Run och till det spektakulära Copenhagen Historic Grand Prix där ett överflöd av vintage och klassiska bilar deltagit.

Ett brett sortiment och professionell service

Planerar du ett liknande evenemang – besök Dancovershop.com – där kan du hitta all nödvändig evenemang– och brandingutrustning. Vi erbjuder snabbtält med fullt digitalt tryck, beachflaggor , gatuställ, pop up banners, rollup system och påsar för marknadsföring i många olika utföranden och mönster. Vi har även alla övriga evenemangtillbehör du kommer att behöva för ditt evenemang, som exempelvis fällbord, stapelbara stolar, uppblåsbara soffor och fåtöljer, golv, mattor, belysning, displayer och klassiska och eleganta köhanteringssystem. Kontakta våra evenemangexperter på Dancovershop.com – de kommer gärna att svara på alla dina frågor och hjälpa dig välja de perfekta produkterna för ditt nästa evenemang. Vi ses på Dancovershop.com.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *