Trädgårdspaviljonger – den perfekta atmosfären

Trädgårdspaviljonger – den perfekta atmosfären

En trädgårdspaviljong skapar en lugn och romantisk känsla varhelst du placerar den – på uteplatsen, någonstans i trädgården eller på gården. Den enkla och ändå starka strukturen ger dig skugga och skydd – den perfekta platsen för avkoppling och för att träffa vänner och familj under en bekväm stund utomhus.

Ta ett bord, några stolar och njut av utsikten, läs en bok, lyssna på musik eller vila ute i solen. En paviljong är en perfekt plats för lunch och middagar där du kan befinna dig i skuggan utan att missa ljuset.

Trädgårdspaviljonger för ett flertal syften

Trädgårdspaviljongerna från Dancover erbjuder många olika designer och är perfekta för olika ändamål. Du kan välja en av de traditionella paviljongerna i aluminium och med ett tak av polykarbonat, vilket ger dig ett vattentätt, stabilt och hållbart tak utan att du behöver missa dagsljuset när du sitter under det. De klassiska paviljongerna kommer med många vackra detaljer.

Trädgårdspaviljonger för temporär användning

Dancover erbjuder en serie “mjukare” paviljonger i stål och med lock i polyester med PVC beläggning på baksidan. Dessa paviljonger kommer att fungera perfekt vid bröllop, grillkvällar och andra privata evenemang, eller mer formella och professionella event. Du kan använda paviljongerna med bara taket på eller välja att montera en eller flera av sidogardinerna beroende på vädret och tillfället.

Trädgårdspaviljonger i UNICO partytältserien

Våra UNICO partytält kommer även att fungera som trädgårdspaviljonger vid nästan vilken fest, event eller sammankomst som helst. De olika ljusa färgerna kommer att se vackra ut i alla trädgårdar och skapa en elegant miljö för både informella grillkvällar och mer formella firanden.

Trädgårdspaviljonger med ännu trevligare atmosfär

Dancover erbjuder ett brett urval av belysningsprylar som kommer att få de olika trädgårdspaviljongerna att se ännu mer romantiska och fantastiska ut – speciellt när mörkret har lagt sig. Vänligen besök Dancovershop.com och ta en titt på alla trädgårdspaviljonger, vår belysning och våra andra partyprylar.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *