Elegant lounge set till det lägsta priset någonsin!

Elegant lounge set till det lägsta priset någonsin!

Det eleganta och underhållsfria poly rattan lounge setet Largo från CosyLifeStyle™ av Dancover är det perfekta valet för det goda livet på uteplatsen, i trädgården eller vid poolen. Njut av livet med detta högkvalitativa poly rattan lounge set från Dancover – just nu till ett otroligt lågt pris!

Högkvalitativt lounge set till ett väldigt attraktivt pris

Det bekväma och eleganta Key Largo poly rattan lounge setet kommer att ge dig en modern, väderbeständig 4-sits hörnsoffa med plats för att lägga upp dina ben – perfekt för en dag ute på uteplatsen samt bekväma kvällar med vänner och familj. Loungesetet innehåller också ett kvadratisk soffbord av polyrottning i underhållsfria platt PE virkning. Soffbordet har en 5 mm glasplatta som ger en elegant, modern och stabil yta. Soffan har stora, mjuka och bekväma kuddar som du kan tvätta för hand. CosyLifeStyle ™ från Dancover är en exklusiv serie av trädgårdsmöbler och tillbehör i underhållsfria material med ljus, modern design.

Prisvärdig komfort under många år

Det eleganta Key Largo poly rattan lounge setet är gjort av klassisk underhållsfri polyrottning och har stora, mjuka och bekväma kuddar. Den moderna, slitstarka och prisvärda lounge setet kommer att se bra ut i din trädgård eller på uteplatsen. Det finns plats för 3-5 personer, eller så kan du välja att njuta av den mjuka och rymliga soffan helt själv. Det tillkommande soffbordet i polyrottan passar soffan helt perfekt.

Njut av det prisvärda lounge setet ännu längre med lite omsorg

Key Largo lounge setet är lätt att montera och ger dig ett elegant lounge område under många år – speciellt om du tar in kuddarna när det regnar och kanske täcker soffan när du inte använder den – åtminstone under vintern. Om du vill ta hand om ditt lounge set ännu bättre kan du lagra det på en torr plats under vintern. Om du inte har plats för förvaring eller bara vill ha kvar lounge setet utom hus är det inga problem – den robusta, högkvalitativa polyrottan är resistent mot klimatet i allmänhet. Soffan och bordet kan lämnas ute i långsiktigt solljus, regn och frost. Det enda underhållet du behöver göra är lite rengöring – bara med vatten och lite tvättmedel.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *