Orangeri för växande blommor och avkoppling

Orangeri för växande blommor och avkoppling

Vi erbjuder många olika typer av växthus – från de prisvärda, lättanvända polytunnel växthusen till de klassiska växthusen med glas eller polykarbonatfönster. Vi erbjuder även en serie robusta, snöskyddande växthus med en mycket hög snöbelastning för områden med stort snöfall. Du kan köpa tillägg så att du kan få den exakta storleken på växthuset som du behöver för att odla hemodlade produkter av alla slag.

Orangerier för hemodlade grönsaker och betraktande

Vi har just introducerat några eleganta orangerier eller växthus, perfekta som en kombination av växthus och paviljong – även kända som ett orangeri. Du kan använda det nya orangeriet som ett traditionellt växthus eller främst som en paviljong någonstans i trädgården eller på uteplatsen. Våra nya orangerier med polykarbonatfönster kommer att förlänga trädgårdssäsongen och samtidigt ge dig ett bekvämt utrymme för avkoppling, betraktande, underhållning och för att odla dina utsökta produkter som frukt, grönsaker och exotiska blommor. De robusta orangerierna med polykarbonatfönsterpaneler för extra styrka har en stor dörr så att du enkelt kan komma in och ut samt öppna dörren när det är varmt ute. Våra åttkantiga orangerier har dessutom fönsterluckor för att säkerställa den perfekta temperaturen inom orangeriet – för din komfort och för att dina växter ska ha optimala tillväxtförhållanden.

Orangerier i starka och lättviktiga material

Våra orangerier ger dig ett perfekt utrymme för avkoppling. Det är perfekt för odling av läckra hemodlade produkter och kommer att förlänga trädgårdssäsongen med flera månader. Orangeriet är tillverkat av en robust, lättviktig aluminiumstomme som är pulverlackerad vit och rostresistent. Den stora dörren gör åtkomsten lätt, och du får en galvaniserad stålbas med orangeriet.

Orangerier förser en med den perfekta miljön och odlingsförhållandena

Fönsterkarmarna i orangeriet är gjorda av polykarbonat, vilket är mycket starkare än det traditionella glaset. Polykarbonatet har en ljusöverföring så hög som 90 %, så du har perfekta tillväxtförhållanden inom orangeriet. Observera att Dancover erbjuder ett brett urval av trädgårdsmöbler och tillbehör för att göra ditt nya orangeri till din favoritplats i trädgården.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *