Färgglada partytält för viktiga event

Färgglada partytält för viktiga event

Dancover erbjuder ett brett sortiment av partytält för både privata fester och professionella evenemang. Vi levererar partytält till familjeföreningarna och uthyrningsbolag – kort sagt: vi har allt när det gäller högkvalitativa partytält. Har du en känsla av att alla partytält är vita? Då måste vi upplysa dig om denna viktiga sak. För om du känner på det sättet har du helt enkelt inte sett vår vackra UNICO serie av färgglada partytält. Dessa eleganta partytält finns i de levande färgerna röd, grön och blå – och för de lite mer subtila: klassiska färger som svart, grått och vitt. Nu introducerar vi en ny elegant färg – sand.

Nytt UNICO partytält med ett sandfärgat överdag

Denna innovativa och eleganta serie av färgglada partytält gör en viktig skillnad vid ditt event – oavsett syfte. Vi har just introducerat en ny färg i partytältserien – ett elegant sandfärgat partytält. Det nya partytältet – liksom alla partytält i UNICO-serien – kombinerar vår robusta och slitstarka stålstomme med ett ljust och hållbart polyesterlock som används i våra populära FleXtents® pop-up paviljonger. Det ger ett fantastiskt ljus till partytältet jämfört med de något tunga PVC-täckena på några av de mer traditionella (vita) partytälten på marknaden. Dessutom har UNICO-partytälten extra stora georgiska fönster för att säkerställa perfekt ljusinflöde och en rymlig känsla när man är inuti. Vi lägger till dekorationsgardiner till alla våra UNICO-partytält så att du kan göra din nya marknad ännu mer romantisk och elegant.

Många vackra färger att välja mellan

Den enda utmaningen med så många färger är att välja rätt. Kanske gillar du det ljusröda tältet – eller det blåa, gröna eller gråa för den delen. Med vilken som helst av färgerna kan du bjuda in dina gäster till en otraditionell men ändå extremt vacker miljö. UNICO-partytältet kommer att stå ut – även det vita – tack vare av den innovativa kombinationen av den robusta stålstommen och ljuskåpan. Inuti något av de vackra partytälten kommer du att uppleva en verkligt unik och fantastisk känsla tack vare det magiska ljuset – om dagen och på natten om du tänder upp ditt tält med några av våra vackra eventljus och mer. Oavsett om du väljer ett rött eller blått partytält – eller att gå med den klassiska vita eller sandfärgade, har du en elegant miljö som dina gäster kommer att minnas länge.

Personlig rådgivning och service

Har du frågor kring de nya vackra UNICO-partytälten – eller någon annan produkt i butiken, var god kontakta våra partytältexperter på Dancover. Du hittar all relevant kontaktinformation på Dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *