Hopfällbara bord och hopfällbara stolar för alla kommande event

Hopfällbara bord och hopfällbara stolar för alla kommande event

Hopfällbara bord, stolar och stapelstolar är viktiga tillbehör för alla evenemang och fester. Oavsett om du arrangerar en privat fest eller ett professionellt event behöver du stabila bord och bekväma stolar för dina gäster. Dancover är den ledande leverantören av festtält och tillbehör för den europeiska marknaden. En viktig del av vårt sortiment är högkvalitativa hopfällbara bord och stolar i många olika stilar och mönster. Förutom de klassiska hopfällbara borden och stolarna erbjuder vi ett brett utbud av stapelstolar i slitstarka, väderbeständiga material – en majoritet i en vacker, modern och italiensk design. Lägg till vårt breda utbud av tillbehör såsom bordsdukar, bord- och stoltäckning för att dekorera stolarna, och så har du plötsligt en perfekt matchning. På grund av vårt omfattande utbud av festtillbehör är Dancover det perfekta stället att handla på när du vill göra ditt event vackert och romantiskt.

Hopfällbara bord och stolar för enkel transport och förvaring

Våra hopfällbara bord och stolar är utformade specifikt för enkel transport och förvaring. Våra hopfällbara bord och stolar är robusta och slitstarka, samtidigt som de är lätta att hantera, transportera och förvara när de inte används. Behöver du hantera ett större antal bord och stolar? Vi erbjuder robusta och praktiska vagnar för enkel hantering och lagring av föremålen. En viktig detalj är att våra hopfällbara stolar också är mycket bekväma.

Stapelstolar i en modern, elegant design

Våra stapelstolar är ett praktiskt och elegant sätt att alltid ha gott om plats för dina gäster. Samtidigt är våra stapelstolar lätta att transportera och förvara. Dancover har ett brett sortiment av eleganta, lättviktiga och stabila stapelstolar i modern italiensk design bland andra stilar. De eleganta stapelstolarna är vackra att titta på, och de kommer att se bra ut vid vilket event som helst. Stapelstolarna finns i många mönster, färger och material.

Hopfällbara bord och stolar med vackra och romantiska överdrag

Våra hopfällbara bord och stolar kan användas som de är, men om du vill ha ett mer mjukt och romantisk utseende är våra överdrag ett perfekt val. Våra stretchöverdrag ger ditt event en mjuk och romantisk atmosfär. Du kan välja överdrag för både stolarna och borden. Några av täcken är i stretchmaterial och andra i ett mjukt, bekvämt tyg som ser fantastiskt ut. Vi erbjuder också stora rosetter på baksidan av stolarna som också kommer att förstora känslan av det romantiska utseendet vid något romantiskt event, särskilt bröllop.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *