Altantaket låter dig njuta av uteplatsen ännu längre

Altantaket låter dig njuta av uteplatsen ännu längre

Njut av mer tid på uteplasten med ett högkvalitativt altantak från Dancover. Med ett permanent skydd är du säker från de skadliga UV-strålarna under dagen – och på kvällen behöver du inte oroa dig för den fallande daggen. Har du loungemöbler med kuddar på uteplatsen? Lämna bara allting där, då altantaket skyddar möblerna mot UV-strålar och regn. Altantaken är gjorda av underhållsfria material och ger dig tid att njuta av uteplatsen år efter år istället för att du måste måla och underhålla ditt altantak.

Ett altantak med många funktioner

Du kan använda de robusta och lättviktiga altantaken från Dancover för många olika ändamål förutom det självklara såsom en carport eller ett skydd för dina cyklar samt trädgårdsredskap. Taket är också perfekt för att skydda barnens lekplats från både sol och regn. Vissa använder dessutom altantaket över bubbelbadet. Du kan välja att dela året i två separata perioder. Under sommaren kan du använda ditt altantak som ett skydd för ditt loungeområde. Resten av året kan du använda taket som en carport eller som skydd för dina trädgårdsmöbler och andra saker som behöver skyddas mot det kalla vädret. Att använda altantaket som carport innebär att du inte behöver ta bort snö och is från bilen på morgonen när du ska jobba. Ett ganska enkelt och briljant sätt att njuta av fördelarna med ett altantak året runt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *