Krukor i moderna designer och lättviktiga material

Krukor i moderna designer och lättviktiga material

Moderna krukor i lätta och underhållsfria material ger dig eleganta behållare för alla slags växter – både små blommor och stora växter. De moderna krukorna finns i flera olika utseenden och mönster. Några av krukorna ser ut som de traditionella keramikkrukorna – de väger bara 1/10 och är gjorda för att vara permanent ute året runt i alla slags väder. Använd de moderna, flexibla krukorna från CosyLifeStyle på uteplatsen eller där du vill göra omgivningen lite mer grön och fräsch.

Krukor för alla sorters trädgårdar – både klassiska och moderna

Modernt utformade krukor kommer att vara perfekta för de flesta trädgårdar, på uteplatsen eller inuti ditt hus. Du kan njuta av de moderna krukorna i din klassiska trädgård i motsats till de mer traditionella föremålen eller så kan du använda de moderna krukorna för att understryka en strikt och minimalistisk design i allmänhet. Du kan också överväga vilken typ av kruka du ska välja beroende på stilen på ditt hus. Oavsett vilken typ av plantering du föredrar kommer du att få moderna, starka och lätta krukor med många fördelar jämfört med traditionella keramiska krukorna. De moderna krukorna väger ca 1/10 jämfört med klassiska traditionella krukorna. De är nästan oförstörbara, tål temperaturer mellan 60° C och -50° C samt är UV-skyddade och bleknar inte.

Krukor för alla typer av plantor, träd och blommor

Krukorna från CosyLifeStyle kan användas som behållare för alla typer av växter – det enda kravet är att plantorna har tillräckligt med jord, vatten och ljus. Liksom alla andra trädgårdsprojekt måste du överväga var dina växter är beroende av tillgängligheten till ljus och skugga. De lättviktiga krukorna är enkla att flytta jämfört med traditionella krukorna, och du kan ändra positionen från en tid till en annan – och definitivt från säsong till säsong. Med krukor längs din uppfart, runt uteplatsen eller som en uppdelning i trädgården kan du förbättra din trädgårds utseende och stil.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *