Filtar och plädar för värme och komfort

Filtar och plädar för värme och komfort

En mjuk och varm pläd eller filt kan göra all skillnad när du sitter ute på uteplatsen eller i trädgården i allmänhet. Att ha en förvaringslåda med filtar ger dig en varm och mysig inlindning vid kallt väder – under dagen eller speciellt på kvällen. Var alltid säker på att ha tillräckligt med filtar för dina gäster så att kvällen kan fortsätta även när temperaturen sjunker lite. Observera att våra falska pälsar kommer att se fantastiska ut både inuti ditt hus och ute på uteplatsen. Elegans och funktionalitet som kombineras på ett vackert vis.

Filtar och plädar för eventet i ditt tält

Plädar och filtar från Dancover är mjuka, tjocka och varma – och fleecefiltarna samt faux fur plädarna är tvättbara så att du kan använda dem utomhus på uteplatsen, ta dem till stranden, på utflykten, i skogen och när man anordnar en fest i partytältet. Tycker du om att vara ute i det fria? Ingenting är bättre än en brasa på kvällen, kanske lite musik och en varm filt eller pläd så att du inte blir kall och kan njuta av att vara ute så länge du vill.

Plädar och filtar för kaféer och restauranger

Plädar och filtar är också populära på caféer och restauranger när gästerna sitter utomhus. Var noga med att ha tillräckligt med filtar och plädar för dina gäster så att du kan använda utomhusområdet på kvällen och natten. Med en bunt plädar och fleecefiltar kan du se till att dina gäster känner sig varma och välkomna.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *