Eleganta krukor med inbyggd belysning

Eleganta krukor med inbyggd belysning

Vårt nya sortiment av eleganta krukor kommer att lysa upp din trädgård eller uteplats när dagsljuset försvinner. De eleganta krukorna har ett inbyggt ljus för imponerande atmosfär ute i trädgården eller inomhus om du föredrar. De vackra krukorna kommer med en E27-lampa eller liknande. Allt du behöver göra är att ansluta den och du kommer sedan att ha en fantastisk ljuskälla i kombination med en eller flera växter av ditt val.

En vacker kombination av en ljuskälla och en kruka

Våra nya krukor har vackert vitt ljus och är perfekta för att skapa en fantastisk atmosfär oavsett var du placerar den – i trädgården, på uteplatsen eller någonstans inne i huset eller på kontoret. Med en eller flera av dessa eleganta krukor från Dancover kan du skapa den perfekta atmosfären för daglig användning och speciella evenemang. Beroende på plantornas storlek kan du ha nästan vilken typ av växt som helst i krukan. De olika krukorna är inte bara eleganta behållare, men de har även ett förborrat hål för dränering så att dina växter kommer att trivas och växa. Föredrar du att placera krukan inomhus? Använd en tallrik eller liknande under växten så att vattnet inte rinner ut!

Dancover erbjuder ett brett sortiment av dekorativ belysning

Belysning skapar en unik känsla och är oerhört viktigt när du vill skapa en vacker atmosfär – för vardagar och speciella evenemang. Dancover erbjuder ett brett sortiment av LED-belysning eller belysning med energibesparande lampor, som de nya krukorna och mer. Våra krukor och fler av våra LED-belysningsprodukter kommer att ge en fantastisk atmosfär och samtidigt spara energi. Lysdiodens briljans är att även om den är energibesparande behöver du inte kompromissa med ljusets kvalitet – varken styrkan eller atmosfären. Besök Dancovershop.com och ta en titt på våra många LED-produkter såsom våra ljusslingor, bomullsljusslingor, uppblåsbara eventljus, LED-kuber, LED-bollar, golvlampor, julljus, repljus och mycket mer.

Batteridriven, uppladdningsbar eller med en sladd

Många av våra belysningsprodukter är för traditionell användning med sladd och uttag, medan andra är batteridrivna (eller laddningsbara) vilket gör det möjligt att placera lamporna exakt var du vill utan att behöva överväga var närmaste uttag är – eller ha förlängningskablar överallt. Denn här typen av ljus är perfekt för bordsdekoration och när du har ett evenemang i ett tält eller liknande. En stor mängd av Dancover-belysningen är gjord för utomhusbruk – det gäller givetvis för våra nya krukor och mer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *