Båttält för att förvara båtar och andra stora objekt

Båttält och båthallar

Ett båttält är den perfekta förvaringslösningen för din båt, husbil eller husvagn. Ett robust båttält garanterar optimalt skydd från elementen och ger enkel åtkomst så att du kan arbeta på båten under förvaring. Ett båttält från Dancover är utformat för att förvara och skydda segelbåtar, motorbåtar, husbilar och husvagnar. Vi erbjuder båttält med väl genomtänkta detaljer och stor funktionalitet, vilket gör ett båttält den perfekta förvaringslösningen för din båt medan den är på land under vintern eller på reparation och mer. Inuti båttältet blir din båt perfekt skyddad mot regn, snö, sol och vind, och på grund av båttältets utrymme får du plats att arbeta på båten och vara skyddad samtidigt. En annan fördel med att förvara din båt i ett båttält är att du inte behöver oroa dig för fågellämningar på båten som kan vara ett verkligt problem, särskilt runt en hamn eller marina.

Ett slitstarkt och hållbart båttält

Ett båttält från Dancover har en ställning bultad ihop med tunga bultar och stabiliserad med tunga linor och vindspännen. Dessa viktiga funktioner ger maximal styrka till hela båttältets struktur. Båttältets ställning har stora fyrkantiga stålplattor och ger en stabil grund på marken. Ett båttält har en stark ställning i galvaniserat stål, och det är tillverkat med rör som är byggda för att hålla länge. Montera ställningen runt båten eller gör det på förhand. Det är viktigt att säkra båttältet med de tillkommande markpinnarna så att det kan motstå dåligt väder. Båttältet har en smutskjol på cirka 1 m som måste grävas ner i marken eller säkras på annat sätt. Överdraget på det stabila båttältet är flamskyddat. Men under inga omständigheter bör öppna eldar eller liknande komma nära båttältet. Om du placerar båttältet på en hård yta som betong bör du säkra båttältet med expansionsbultar.

Med ett båttält har du enkel åtkomst

Båttältet har två manuellt drivna remskivsdörrar av samma material som det robusta överdraget. Dessa två dörrar hjälper till att öppna båttältet helt när det behövs och ger dig enkel tillgång till båttältet. Konstruktionen av båttältet ger dig luftcirkulation, vilket begränsar kondensering inuti båttältet. Det robusta PVC-överdraget har en 3-lagers konstruktion med en yttre beläggning för att förhindra smutsuppbyggnad och för att göra rengöringen lätt. Den inbyggda ripstopkonstruktionen kommer att förhindra att presenningen rivs i händelse av en olycka. Skyddet är 100 % vattentätt och UV-resistent.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *