Innovativa partytält UNICO i vackra färger

Innovativa partytält UNICO i vackra färger

De flesta av oss har en tradition att välja ett klassiskt vitt partytält när vi arrangerar en fest eller något annat event. Traditionen med vita partytält är en ganska gammal tradition och därmed lite svår att förändra. Vi erbjuder ett alternativ för dem som vill bryta en tradition och prova ett partytält med lite mer färg. På unicomarquees.com är vi stolta över att presentera en rad innovativa och vackra partytält i alla regnbågens färger – nästan. För din kommande fest kan vi föreslå att du överväger ett av våra eleganta, ljusa och banbrytande partytält. De finns i färgerna röd, blå, mörkgrön, mörkgrå, sand, svart eller – för att vara på den säkra sidan – vit!

Partytält UNICO är lättviktiga, starka och eleganta

UNICO partytältsserien är en nyskapande och vacker serie av klassiska partytält i en elegant ny tolkning. Serien erbjuder en elegant kombination av välkända material såsom stål och polyester, som aldrig tidigare har setts tillsammans i ett partytält. Vi har tagit vår robusta och slitstarka galvaniserade stålställning och skapat ett nytt ljust och slitstarkt polyesteröverdrag som man känner till från de populära och välkända FleXtents® pop-up paviljongerna. Det nya eleganta och lätta partytältsöverdragen har XL-fönster i georgiansk stil för att garantera ett perfekt ljusinflöde. Det lätta tyget ger samtidigt en trevlig och rymlig känsla när du är inne i partytältet. De ljusa, vackra färgerna i vår UNICO-tältserie kommer att skapa en vacker effekt inuti tältet.

Partytält UNICO skapar en fantastisk atmosfär för din fest

Partytält UNICO är till en viss grad ett traditionellt partytält, och du kan använda det för alla fester som du planerar – bröllop, examensfester, årsdagar, familjeträffar och professionella evenemang. Det högkvalitativa partytältet ger den eleganta atmosfären för alla dina event. Lägg till dessa färgerna och lättviktigheten av överdraget, och du kommer att se varför tältet UNICO är något utöver det vanliga. Föreställ dig den fantastiska atmosfären som du kommer att ha genom att välja ett partytält i ljusröd, blå, grön eller sand. Om du föredrar ett mer romantiskt och klassiskt tillvägagångssätt, välj det vita UNICO-partytältet och njut av tygets lättviktighet som förstärker den romantiska och eleganta känslan.

Reservdelar för att förlänga livslängden av ditt UNICO partytält

Ett partytält består av många olika delar, och ibland går saker sönder eller så tappar man bort dem av en eller annan anledning. Det är därför vi förser en med en reservdelsservice så att du har alltid möjlighet att köpa och ersätta delar. Tjänsten garanterar att du inte är strandsatt med ett tält som du inte kan använda bara för att en enda bit eller två saknas. Du kan till och med köpa ett nytt överdrag i en annan färg för ditt UNICO-tält, så du kan ändra färger från fest till fest beroende på tillfälle.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *