Genomskinliga presenningar förser en med lättviktigt och starkt skydd

Genomskinliga presenningar förser en med lättviktigt och starkt skydd

Genomskinliga presenningar är en viktig del av vårt breda utbud av starka och prisvärda presenningar. Faktum är att vi kan erbjuda dig det största utbudet av presenningar på marknaden. Oavsett vad du behöver täcka, skydda eller förvara så kan vi erbjuda dig en lämplig presenning. Kolla in det stora urvalet på Dancovershop.com. Här hittar du starka och prisvärda presenningar som sträcker sig från vår PE 65g/m2 upp till våra tunga PVC 600 g/m2 presenningar – allt i olika storlekar och färger. Vi erbjuder lätta och prisvärda presenningar för privata kunder samt starka presenningar för proffs i många olika branscher till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder förstärkta presenningar, staketpresenningar, kamouflagepresenningar, och växthusöverdrag.

Genomskinliga presenningar för speciella förvaringsjobb och mer

Bland de många olika presenningarna rekommenderar vi vår extrema PE genomskinliga presenning som matchar presenningar som är mycket tyngre och mycket dyrare. Den extremt robusta, flerskiktiga, slitstarka och genomskinliga presenningen är perfekt för många olika slags täcknings- och förvaringsändamål. Den är särskilt väl lämpad för att täcka och skydda “udda” formade föremål såsom båtar med eller utan byggnadsställningar. När du använder den extrema PE-genomskinliga presenningen tillsammans med en båtställning eller byggnadsställning så kan du arbeta undertill med reparationer och mer på båten. I samband med byggnadsarbetet tillåter den genomskinliga presenningen ljus att passera och ger effektivt skydd mot regn och mer. Vår starka, genomskinliga presenning är också uppenbar för att täcka en lekplatsomgivning, för täckning under picknicken, över kennlar och andra områden där du har mindre djur utanför.

Genomskinliga presenningar är starkare än de flesta

Denne extremt robusta, flerskiktiga, slitstarka och genomskinliga presenning är tvärlaminerad. Du får en presenning med stor styrka och extremt rev-motstånd, vilket gör den extremt lämplig för att täcka ett udda format föremål med hörn och kanter. Presenningen är vattentät, UV-resistent, frostbeständig och 100 % återvinningsbar. Aluminiumöglorna är förstärkta med ultraljudsvetsad plast. Öglorna är placerade med 1 m avstånd för att göra det enkelt att fästa och säkra presenningen. Hörnorna har dessutom dubbla lager för maximal styrka och hållbarhet.

Det största sortimentet av presenningar på marknaden

Oavsett om du är en privatkund eller om du letar efter en presenning i ett professionellt sammanhang så hittar du det största utbudet av presenningar på marknaden här. Våra experter är redo att svara på frågor om våra genomskinliga presenningar, våra andra presenningar eller någon annan förvaringslösning i affären. Vänligen kontakta oss via telefon, e-post eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *