Pole tent ”Star” – vårt nya, eleganta och organiska partytält

Pole tent ”Star” – vårt nya, eleganta och organiska partytält

Dancover är stolt över att presentera vårt senaste partytält: pole tent “Star”. Det unika partytältet är i stark, hållbar PVC och har en vacker organisk design som passar perfekt för privata fester och professionella evenemang. Du kan använda det mångsidiga pole tent som en unik atmosfär för ditt evenemang i form av en skärm, en paviljong eller som ett stängt partytält där du kan värma upp partytältet för en trevlig och bekväm fest. Pole tent ”Star” är en del av Dancover PRO-serien riktad mot uthyrningsföretag.

Pole tent ”Star” i stark PVC för uthyrning

Dancover är den ledande experten och leverantören av partytält, pole tents, snabbtält och andra festtillbehör för hela Europa. De eleganta och organiska pole tents är en mindre men betydande del av vårt urval av högkvalitativa professionella partytält för uthyrningsföretag. Vi erbjuder partytält i alla storlekar och olika material, och våra pole tents finns i storlekar från 36 m2 till 108 m2. Vi levererar ditt nya pole tent komplett med takduk och sidoväggar i 100 % stark och hållbar PVC.

Njut av festen i ett rymligt och organiskt pole tent

Vårt nya pole tent ”Star” har en rymlig öppen interiör med nästan 5 m höjd inuti. Detta stora och robusta pole tent erbjuder en unik design utan den tunga stålställningen som de flesta traditionella partytält har. Två kungspålar i aluminium håller taket upp tillsammans med en serie mindre pålar runt tältet. Denne konstruktion ger tältet sin unika och organiska form. Det eleganta pole tent ”Star” har en takduk och två sidoväggskit – ett kit med 3 väggar med fönster och tre tomma väggar utan fönster. Med de två sidoväggskitten kan du stänga ditt pole tent fullständigt och göra det till ett mysigt partytält där dina gäster skyddas från elementen. Takduken och sidoväggarna är gjorda av stark 560 g/m2 PVC, och pålarna är i lättviktigt aluminium.

Pole tent ”Star” för ett flertal syften

Du kan använda denne imponerande struktur för flera olika ändamål beroende på hur du monterar ditt pole tent. Med bara takduken har du en elegant och annorlunda skärm som liknar de populära “Star” tälten för mottagningar, fester och andra evenemang där du behöver ett stabilt skydd för många människor med gott om luft och enkel tillgång. Vårt pole tent “Star” kommer med sidoväggar, så du har möjlighet att stänga en eller flera sidor beroende på vädret och tillfället.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *