Lagertält för husvagnar och husbilar

Lagertält för husvagnar och husbilar

Lagertält är den perfekta lagringslösningen när du vill ta hand om dina stora fordon, t.ex. en husvagn, husbil eller MPV. Dancover erbjuder ett brett sortiment av lagertält som blir perfekta för stora föremål i allmänhet. Lagertälten är både höga, robusta och slitstarka samt skyddar din husvagn, husbil eller dylikt under en kortare eller längre period när fordonet eller släpvagnen inte används. De stora lagertälten kommer att hålla din husvagn och mer, och kommer också att rymma andra fordon, släpvagnar, maskiner m.m. Behöver du ett lagertält med extra utrymme för något? Dessa högkvalitativa lagertält kommer att uppfylla syftet perfekt.

Lagertält för båtar och andra stora objekt

Lagertält från Dancover är ursprungligen konstruerade för skyddsbåtar när de är på land. Den stora storleken och funktionaliteten hos de rymliga lagertälten gör dem till det självklara valet för husvagnar, husbilar och mer. Din husvagn eller husbil kan lagras i en skyddad miljö, och samtidigt får du plats med att arbeta på fordonet – för att städa och förbereda den för den nya säsongen på vägen. Ett stort lagertält skyddar din husvagn och mer från elementen. Genom att ha din husvagn eller båt inuti ett stort lagertält kan du hålla fordonet eller båten snygg år efter år. Var noga med att förvara husvagnen eller båten i lagertältet under hösten och vintern.

Rymligt och robust lagertält från Dancover

Våra stora lagertält finns i olika storlekar och mönster. Vi är ganska säkra på att du kan hitta ett lagertält som uppfyller dina krav och specifikationer. Några av våra starka och varaktiga lagertält för husvagnar och båtar har en galvaniserad stålställning och ett robust 600g/m2 PVC-överdrag. Utformningen av lagertältet ger dig gott om utrymme för att komma in och ut ur lagertältet. När du väljer ett stort lagertält har du fri tillgång till det fordonet som du har förvarat. Dancover levererar lagertält med stabila jordspikar för att säkra tältet. Du kan göra ditt lagertält ännu säkrare genom att använda våra säkerhetspaket med stormlinor och jordspik så att du kan sova lugnt på natten även när vinden blåser. Vi erbjuder lagertält för privatkunder såväl som för proffsen.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *