Växthus från Dancover – Köpares guide

Växthus, Växthuset, Växthuse, Växthusprojekt, Växthusexperter, Tunnelväxthus, Aluminiumväxthus, Orangerier, Orangeri, Polykarbonatväxthus, Polykarbonatfönster, Polykarbonatfönstren, Dancover, Dancovershop

När du överväger att köpa ett växthus finns det några viktiga saker du behöver tänka på. Vad skulle vara rätt storlek för dig och trädgården? Var skulle vara det bästa stället att placera växthuset? Vad är budgeten för ditt växthusprojekt? Vilka material bör du välja – och sist men inte minst – vad vill du använda ditt växthus till?

Vill du ha ett litet, funktionellt växthus för några grundläggande grönsaker? Kanske drömmer du om att ha ett vackert växthus i din trädgård fyllt med hemodlade grönsaker, blommor och plats för en bekväm soffa? Här erbjuder vi 5 viktiga punkter du måste tänka på innan du köper ett växthus. Observera att du alltid kan kontakta våra växthusexperter på Dancovershop.com – de är mer än villiga att svara på eventuella frågor om våra många olika växthus.

Växthus Guide – 5 saker du behöver ha i åtanke när du väljer ett växthus

1 – Storlek har betydelse

Storleken på ditt växthus definieras lite av storleken på din trädgård. Men väldigt få människor har någonsin ångrat att de köpte ett växthus som var för stort. Först måste du överväga vad du vill odla i växthuset – och om du vill ha plats för stolar och andra möbler för avkoppling eller sällskap. Om du vill så små frön och låta dem växa kan du nöja dig för ett mindre växthus. Dancover erbjuder växthus i många olika storlekar så att du kan hitta exakt det växthuset som du vill ha.

2 – Plats är viktigt

Var noga med att hitta den bästa platsen i trädgården för växande växter och avkoppling. Det är viktigt att ditt nya växthus får solsken större delen av dagen när det är möjligt. Försök att hitta en bra plats där växterna får sol från morgonen för att få ut det mesta av värmen. Börja med att lokalisera världens hörn för att se till så att ditt växthus pekar åt rätt håll. Som ni vet stiger solen i öst, så börja med att lokalisera denne riktning i din trädgård. Var noga med att placera ditt växthus så att det är lätt att komma åt och inte för nära grannar och gränser. Kontrollera de lokala lagarna och byggreglerna m.m.

3 – Kostnaden är upp till dig

Dancover erbjuder en rad prisvärda växthus i många olika storlekar och kvaliteter. Välj våra prisvärda tunnelväxthus, våra klassiska aluminiumväxthus, våra snösäkra växthus eller våra eleganta orangerier. Du behöver inte spendera en liten förmögenhet på att köpa ett växthus för att uppleva alla nöjen av att odla grönsaker och dylikt precis utanför i din trädgård. Du kan också spendera lite mer och få ett vackert orangeri med full utsikt så att du kan njuta av din trädgård i alla slags väder. Hitta trädgårdsmöbler för ditt växthus på Dancovershop.com.

4 – Material är en fråga om preferens

Vi erbjuder ett brett urval av eleganta växthus med lätta, underhållsfria material, så du kan spendera din tid med att njuta i trädgården. Välj våra polykarbonatväxthus och orangerier i anti-korrosivt aluminium och starka polykarbonatfönster. Polykarbonatfönstren är mycket starkare än glas utan att du måste kompromissa med ljusinsläppet, vilket är så viktigt för tillväxteffektiviteten. Våra tunnelväxthus är extremt flexibla med perfekta odlingsförhållanden.

5 – Avsikten väljer du själv

Det kan verka självklart varför du vill ha ett växthus, men det är fortfarande viktigt att veta exakt varför du vill ha det, eftersom det blir en betydande del av alla trädgårdar. Vill du ha ett växthus eller orangeri att odla massor av frukt och grönsaker i? Drömmer du om att ha en liten fristad där du kan njuta av lite kvalitetstid utan att behöva oroa dig för vädret? När du har bestämt dig för ändamålet är det mycket lättare att välja rätt växthus från början. Återigen är våra experter redo att vägleda dig om du har frågor om ditt nya växthus.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *