Nytt polykarbonatväxthus SANUS i starka, underhållsfria material

Polykarbonatväxthus, Polykarbonatpaneler, Växthuset, Växthus, Polykarbonatfönster, Polykarbonatfönsterpaneler, Polykarbonatväxthuset, Aluminiumsväxthuset, Polykarbonatfönstren, Polykarbonatväxthusen, Dancover, Dancovershop

Vårt nya polykarbonatväxthus SANUS med starka 6 mm polykarbonatpaneler i en elegant aluminiumställning finns i 5 storlekar och ger dig hemodlade produkter och blommor i många månader varje år. Växthuset ger den perfekta miljön för att odla ett brett sortiment av frukt, grönsaker och blommor som kräver en mer skyddad och varm miljö än du kan ge i trädgården. Takfönstren tillsammans med fönstret i bakväggen och dörren med dubbel öppning säkerställer en lämplig temperatur även vid heta dagar.

Växthus med starka polykarbonatfönster

Växthuset SANUS levereras med praktiskt taget oförstörbara polykarbonatfönsterpaneler. Detta material är mycket starkare än glaset du har i traditionella växthus. Du behöver inte oroa dig för tillväxtförhållandena inom växthuset, eftersom ljusinsläppet är så stort som 82 %. Växthuset är lätt att montera utan att använda specialverktyg. Dessutom gör de speciella aluminium D-profilerna tillsammans med de rostfria bultarna så att växthuset klarar de flesta klimaten med snö och regn. Växthuset har en 6 cm aluminiumbas för extra stabilitet, och den passar perfekt i de flesta trädgårdar. Du kan få SANUS växthuset i storlekar från 6,38 m2 till 18,56 m2.

Polykarbonatväxthus med automatisk ventilation!

Polykarbonatväxthuset SANUS från Dancover har Thermovent® – en automatisk takfönsteröppnare utvecklad i Danmark. Öppnaren hjälper dig att behålla en önskad temperatur – och fuktighet – i växthuset. Med rätt ventilation hålls dina växter alltid i gott skick. Värmen och det allmänna klimatet i ett växthus spelar en viktig roll i tillväxtprocessen, men det är viktigt att det inte blir för varmt heller! Med den automatiska öppnaren kan du vara säker på att öppnaren öppnar och stänger takfönstret automatiskt enligt temperaturen i växthuset. Thermovent® behöver ingen strömförsörjning eller batterier, och du behöver inte slå på eller av den alls.

Polykarbonatväxthus och alla andra sorters växthus

Våra eleganta SANUS polykarbonatväxthus är bara en liten del av vårt omfattande utbud av många olika slags växthus. Vi erbjuder alla typer av växthus – det klassiska aluminiumväxthuset med glasfönster, växthus med de starka och nästan oförstörbara polykarbonatfönstren och till sist de överkomliga polytunnelväxthusen där du kan få ett överflöd av hemodlade produkter till ett mycket överkomligt pris! Se mer på Dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *