FleXtents® snabbtält erbjuder tusentals eleganta lösningar

FleXtents® snabbtält

Våra populära FleXtents® snabbtält är varumärke nummer 1 i Europa. Du kan uppleva de innovativa snabbtälten nästan överallt på privata fester och professionella evenemang. Våra snabbtält är resultatet av många år av innovativ produktutveckling där vi har fokuserat på att utveckla en högkvalitativ, lätt, stark och bärbar tältlösning i många variationer för olika ändamål. Du kan använda det flexibla snabbtältet för alla slags tillfällen såsom marknader, mässor, fester, sportevenemang och mycket mer. Använd FleXtents® snabbtält utomhus som ett skydd mot elementen eller inomhus som stånd eller stativ på inomhusmarknader och mässor. Nu har vi introducerat det nykomna FleXtents® PRO S snabbtältet med ett lättviktigt överdrag i svart eller vitt.

FleXtents® PRO S snabbtält förser en med mer kombinationer än någonsin!

Med de nya FleXtents® PRO S snabbtälten har du ännu mer att välja från när du behöver ett högkvalitativt snabbtält för en privat fest i trädgården eller ett professionellt event. Oavsett vad du behöver det starka och lätta FleXtents® snabbtältet till är du garanterad att hitta det på Dancovershop.com. Vi erbjuder mycket attraktiva och konkurrenskraftiga priser, ett brett urval, snabb leverans och professionell rådgivning om du vill ha det. Med den nya PRO S-serien finns våra FleXtents® snabbtält tillgängliga i ännu fler kombinationer om man räknar storlekar, mönster, färger och material. En uppskattning säger upp till nästan 2 000 olika kombinationer. De populära FlexTents® snabbtältet är lätta att transportera, monteras och de kan ställas upp på cirka 60 sekunder.

FleXtents® PRO S är den eleganta och prisvärda nykomlingen i en stor familj

Det nya snabbtältet PRO S har en 40 mm pulverlackerad stålställning med sexkantiga ben för maximal styrka. De stora fotplattorna ger stabil och solid ankring när du ställer upp tältet. FleXtents® PRO S höjden är inställbar i tre olika lägen så att den passar exakt efter dina behov. Taket är tillverkat av 260 g/m² polyester med PVC-stöd och sidoväggarna är gjorda av 115 g/m² polyester med PU-stöd. Överdraget är vattentätt, UV-resistent, fläckbeständigt och tvättbart! För enkel transport rekommenderar vi att du beställer en transportväska till ditt FleXtents® PRO S snabbtält. För optimal säkerhet när du njuter av ett event i ditt partytält rekommenderar vi att du också beställer ett säkerhetspaket med stormlinor och jordspik. Har du frågor om våra FleXtents® snabbtält, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *