Redskapsbodar från Dancover – nu i ett ännu större sortiment!

Redskapsbodar

Redskapsbodar från Dancover finns i många olika storlekar och mönster så att du alltid kan hitta redskapsboden som du letar efter precis här. Vi erbjuder dig stabila underhållsfria bodar i starka, lätta stålplattor eller i väderbeständigt och hållbart polykarbonat med ett takfönster som ger naturligt ljus inuti boden under dagtid. De rymliga bodarna ger det perfekta skyddet för dina trädgårdsredskap, maskiner och mer året runt. Nu är det dags att hitta och beställa din nya redskapsbod från Dancover. Med en bod i metall eller polykarbonat får du plats för alla dina trädgårdsredskap och maskiner, och det blir lätt för dig att hitta allt du behöver på nolltid. Med en välorganiserad redskapsbod är det så mycket lättare att hålla trädgården vacker och välskött. En redskapsbod från Dancover ger säker förvaring för dina verktyg, gräsklippare och alla andra bitar du behöver för trädgårdsarbeten.

Redskapsbodar som bjuder på en 10-årig anti-korrosionsperforering garanti

Vi erbjuder ett brett utbud av redskapsbodar i många olika storlekar, färger och material. Du kan få metallbodar från de populära varumärkena ProShed och Yardmaster, och vi har en rad innovativa bodar i stark polykarbonat med ett takfönster som ger naturligt ljus inuti boden under dagen. Observera att vi erbjuder en 10 års garanti mot korrosionsperforering på våra olika ProShed bodar och mer. När du köper en redskapsbod från Dancover rekommenderar vi att du sätter boden på en fast och plan bas av betong, flaggstenar, trä eller liknande. Om du väljer att placera boden direkt på marken bör du först placera en presenning som ett membran och sedan bygga ett golv inuti boden. Denna konstruktion ger dig bättre isolering och minimerar kondens i redskapsboden. Observera att vi erbjuder krokar och hyllor till våra ProShed redskapsbodar för att hjälpa dig att organisera dina trädgårdsredskap, maskiner och annat.

Redskapsbodar från Dancover i många olika storlekar och färger

Att ha en redskapsbod i rätt storlek för att passa din trädgård och ditt behov av förvaringsrum gör det enkelt för dig att bli organiserad. Du kan använda en redskapsbod för mycket mer än dina trädgårdsredskap. En redskapsbod i rätt storlek ger dig utrymme för alla slags material, leksaker, sportutrustning, familjens cyklar och mycket mer. Dancover erbjuder ett stort urval av starka, hållbara och underhållsfria bodar. Glöm rost, ruttnad eller dylikt. Vi erbjuder en rad mindre redskapsbodar för den lilla trädgården eller gården och större bodar för större trädgårdar och mer. Dessutom erbjuder vi stora metallgarage och bodar med plats för en eller flera bilar, maskiner och material. Har du frågor om våra starka och underhållsfria redskapsbodar, var vänlig kontakta våra experter via e-post, Skype eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *