Växthus med starka och hållbara fönster av polykarbonat

växthus

Vi har just utökat vårt redan breda utbud av växthus med olika nya eleganta växthus med starka polykarbonatpaneler. Vi kan erbjuda dig växthus i alla storlekar från bara några m2 upp till 60 m2 och för privata kunder såväl som proffsen. Med ett av våra högkvalitativa växthus kan du få ett överflöd av läckra hemodlade produkter och blommor i många månader varje år. Våra polykarbonatväxthus och tunnelväxthus ger den perfekta miljön för att odla ett brett utbud av frukt, grönsaker och blommor som kan kräva en mer skyddad och varm miljö än den som du har ute i din trädgård.

Växthus i slitstarka och underhållsfria material

En majoritet av våra olika växthus kommer med mer eller mindre oförstörbara fönsterpaneler av polykarbonat, vilket är mycket starkare än det glaset som du ser i klassiska växthus. Med ett ljusinsläpp på över 80 % behöver man inte oroa sig för tillväxtförhållandena inom växthuset. Dessutom är våra olika växthus lätta att montera utan att använda specialverktyg. Observera våra många polykarbonatväxthus som är märkta som snösäkra! Dessa växthus har en mycket hög snöbelastning eftersom de är avsedda för områden med mycket snö under vintern. Under resten av året är våra snösäkra växthus likt vanliga växthus som är perfekta för odling av grönsaker och mycket mer. På vintern kan du vara säker på att strukturen kommer att stå även när snön kommer.

Polykarbonatväxthus och många andra typer av eleganta växthus

De många eleganta polykarbonatväxthusen från Dancover är bara en del av vårt omfattande utbud av många olika slags växthus. Vi erbjuder alla typer av växthus – det klassiska aluminiumväxthuset med glasfönster, eleganta orangerier och robusta växthus med starka och nästan oförstörbara polykarbonatfönster, och till slut de prisvärda tunnelväxthusen där du kan få ett överflöd av hemodlade produkter till ett mycket överkomligt pris! Vänligen hitta alla växthus på Dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *