Snösäkra växthus för snöiga och kalla områden

Snösäkra växthus för snöiga och kalla områden

Dancover erbjuder ett brett utbud av starka snösäkra växthus byggda för områden med mycket snö. De robusta och eleganta växthusen har mycket högre snö- och vindbelastning än vanliga växthus så att du kan sova lugnt på natten under vintrar med snöfall. Vi har gjort dessa robusta växthus särskilt för områden med mycket snö där våra traditionella växthus kan vara i fara för att kollapsa under vikten av för mycket snö. Trots den starka ställningen och den höga snöbelastningen är våra snösäkra växthus främst “bara” vanliga växthus för att odla ett överflöd av hemodlade produkter såsom grönsaker, frukt och blommor. Om du bor i ett område där det snöar mycket vill du inte montera ett vanligt växthus, eftersom det kan riskera att kollapsa under för mycket snö. Du kan välja att ta bort snön varje gång, men med ett snösäkert växthus behöver du inte oroa dig för något – snöbelastningen och vindbelastningen är hög, och växthuset tål de flesta väderförhållandena. Våra starka snösäkra växthus har snöbelastningar som är så höga som 450 kg/m2 så att du kan montera det nästan var som helst.

Snösäkra växthus har starka ställningar och nästan oförstörbara fönsterpaneler

De snösäkra växthusen från Dancover har starka fönsterpaneler av antingen 4 eller 6 mm polykarbonat. De lätta fönsterrutorna är enkla att montera och mycket mer hållbara än traditionellt växthusglas. Polykarbonatfönsterpaneler är nästan oförstörbara och skapar inte farliga skärvor om de bryts såsom traditionellt glas. Annars har polykarbonatpanelerna samma egenskaper som glas – stort ljusinsläpp för att säkerställa perfekt tillväxt i växthuset. Du kan placera det starka och hållbara snösäkra växthuset i de flesta trädgårdar för att ge en fristad med en speciell atmosfär och förutsättningar för att odla ett brett utbud av växter. Har du någonsin varit i ett växthus? Det är en underbar känsla att komma in i ett växthus, och du kan se fram emot att komma in i ditt växthus fyllt med alla produkter som du vill ha. Vänligen hitta den specifika snöbelastningen på vart och ett av de många snösäkra växthusenDancovershop.com. Snöbelastningen går så högt som 450 kg/m2, men ofta kan mindre göra susen.

Använd ditt eleganta snösäkra växthus för mycket mer än odlingen

Ditt snösäkra växthus är främst ett växthus för odling av alla typer av växter som kanske inte växer lika bra ute i trädgården eftersom de behöver mer värme och mindre vind. Ett växthus kan också användas som paviljong eller orangeri. Med ett par stolar och ett bord i växthuset kommer du att ha en underbar plats att sitta “utomhus” oavsett väder. Ett snösäkert växthus erbjuder precis samma underbara lugn som alla andra växthus. Gå in i växthuset, sitt ner och njut av doften av de olika växterna och blommorna. Läs, umgås eller ta en paus från världen utanför. Har du frågor om vårt starka och hållbara snösäkra växthus, vänligen kontakta våra experter. De kan hjälpa dig hitta rätt växthus och svara på alla frågor om förlängningar, extra ventilationsfönster, material och mer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *