Industriella förvaringshallar för proffsen

https://www.dancovershop.com/se/products/tlthallar-aluminium.aspx

Starka och robusta industriella förvaringshallar är den uppenbara lagringslösningen för många företag som behöver en funktionell, prisvärd och tillfällig lagringsbyggnad. På Dancovershop.com erbjuder vi dig ett brett urval av högkvalitativa förvaringshallar designade och producerade i Europa. Du kan få olika förvaringshallar i olika material, storlekar och anpassade storlekar samt med extra skjutportar, extra dörrar, förlängningar och mer. De stora och rymliga förvaringshallarna är gjorda av starka material såsom aluminium, stål, kraftig PVC med mera. De hållbara materialen ger dig en professionell förvaringshall i industriell styrka och till ett mycket konkurrenskraftigt pris! De industriella förvaringshallarna från Dancover är ett ekonomiskt alternativ till en permanent struktur. Hallarna är flexibla, och du kan flytta dem vid behov. Ring oss för ett erbjudande på din anpassade förvaringshall och ett erbjudande om professionell montering av vårt erfarna team.

Industriella förvaringshallar är förträffliga alternativ till permanenta byggnader

Vi erbjuder högkvalitativa industriella förvaringshallar gjorda av robusta och hållbara material. Se de specifika snö- och vindbelastningarna vid den relevanta förvaringshallen i butiken. Du kan använda våra förvaringshallar under hela året, men du måste vara medveten om snöbelastningen beroende på var du vill sätta upp hallen. Våra snöbelastningar täcker ett brett sortiment från cirka 20 kg/m2 upp till 120 kg/m2 – vindbelastningen är i allmänhet ca. 28 m/sek. Vill du sätta upp den robusta förvaringshallen i ett område med mycket snö, vänligen kontakta våra experter för att höra hur du kan beställa en industriell förvaringshall med en tillräcklig snöbelastning. Många av våra robusta PVC-överdrag är brandsäkra och certifierade enligt EN 13501-1.

Vi erbjuder personlig service – även med våra industriella förvaringshallar

De starka och robusta industriella förvaringshallarna från Dancover representerar en betydande investering för de flesta företag. Du kan få stora hallar till mycket konkurrenskraftiga priser, men det är fortfarande en bra idé att täcka alla vinklar med de kostnaderna som behövs. Överväger du att skaffa dig en industriell förvaringshall, vänligen kontakta våra experter eftersom de kan besvara alla frågor du har om material, mätningar, montering, transport, kostnad och mer. Observera att när du beställer en industriell förvaringshall måste du beställa allt samtidigt! Om du behöver köpa en extra skjutport, ett tillägg eller något annat måste du placera allt i samma order så att tillverkaren kan göra allt efter dina specifikationer. Använd de stora industriella förvaringshallarna för att lagra mer eller mindre allt från varor och material till fordon, båtar och maskiner. De stora hallarna är också perfekta som ett extra rum för montering och produktion där dina anställda kan arbeta skyddade från elementen.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *