Lagertält i industriell styrka för proffsen

https://www.dancovershop.com/se/products/rundbaagehallar.aspx

Vi har just introducerat en rad stabila lagertält eller rundbågehallar i industriell styrka. Den professionella lagringslösningen är perfekt för alla företag som behöver ett funktionellt, flexibelt och tillfälligt lagertält. Det rymliga lagertältet erbjuder flera möjligheter för lagring, produktion och för att hålla varor, fordon och maskiner torra och skyddade. Du kan se de populära och ikoniska rundbågehallarna inom branscher såsom jordbruk, konstruktion, industri och mer. Bland många andra lagringslösningar erbjuder vi ett robust förrådstält med takfönster för mer ljus inuti tältet under dagen.

Lagertält som ett ekonomiskt alternativ till permanenta skydd

De stora och starka rundbågehallarna har en robust ställning av galvaniserade stålrör med ett kraftigt 900 g/m2 nätförstärkt PVC-överdrag. De professionella lagertälten är ett ekonomiskt attraktivt alternativ till permanenta strukturer och mycket mer flexibelt eftersom du kan flytta strukturen vid behov. De stora lagertälten har en snöbelastning på 90 kg/m2 och en vindbelastning på 90 km/h. Tältets ikoniska form gör det svårt för regnvatten och snö att ackumuleras ovanpå strukturen och för vinden att fånga överdraget. Formen och den allmänna strukturen på lagertältet gör att det är mycket mindre benäget för olyckor på grund av dåliga väderförhållanden och mer.

Rundbågehallar i europeisk kvalitet med stor flexibilitet

Våra nya högkvalitativa lagertält eller rundbågehallar är designade och producerade i Europa. Det är därför vi kan erbjuda dig en högkvalitativ lagringslösning till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Besök Dancovershop.com och se färger, storlekar och alternativ för att anpassa tältet. Vi erbjuder den mycket starka lagringslösningen med en enkel 3x3m skjutport – men det är möjligt att beställa en eller flera förlängningar och en extra skjutport om man vill. Har du frågor om våra stora och hållbara lagertält eller rundbågehallar, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *