E-scooters från Dancover är roliga, snabba och har en bred räckvidd!

https://www.dancovershop.com/se/products/e-scooters.aspx

E-scooters har dominerat alla större europeiska städer under de senaste åren, och det råder ingen tvekan om att de är här för att stanna. Fler och fler personer har upptäckt att elektriska scooters är jättekul och kommer att ta dig från A till Ö på nolltid. De små, effektiva och miljövänliga fordonen är roliga, populära och ett ekonomiskt sätt att ta sig runt. Dancover har lanserat en liten serie högkvalitativa e-scooters som snart kommer att bli ett högt uppskattat fordon eftersom de är både snabba, roliga och har en imponerande räckvidd! Du får många smarta funktioner som gör det till en fantastisk upplevelse att åka en tur. Dessa moderna e-scooters har mycket kraft inombords – bokstavligen. Du kan åka snabbt – och den breda fotbrädan gör det bekvämt att åka på de stora e-scooters. Ta med ditt flexibla och moderna transportmedel mer eller mindre överallt. Fäll bara ihop det och ta det med dig inomhus eller på tåget m.m.

Vänligen notera att våra smarta e-scooters INTE är godkända överallt!

På grund av den stora kraften i dessa moderna e-scooters från Dancover är de inte godkända för att köra på allmänna gator i de flesta europeiska länder. Kontrollera de lokala bestämmelserna om du kör en e-scooter där du bor. Om du kan köra din e-scooter på allmänna gator kan du se fram emot att använda ditt nya fordon som ditt främsta transportmedel och åka överallt på kort tid. Hoppa över bilköerna på gatorna och glöm bort allt om att vänta på försenade eller trånga tåg och bussar. Med en maxhastighet på 55 km/h och en räckvidd på upp till 70 km är det fritt fram att åka nästan vart du vill.

Elektriska scooters är riktigt roliga – även när du befinner dig på privat mark

Om det är förbjudet för dig att köra på offentliga gator, släpp inte tanken på att rolig stund med en kraftfull e-scooter! Du kan fortfarande ha mycket skoj med en av våra högkvalitativa e-scooters. Du kan köra på privat mark, idrottsarenor, parkeringsplatser eller kanske utnyttja detta tysta och miljövänliga fordon professionellt i stora byggnader såsom lagringsanläggningar, fabriker, köpcentra, sjukhus, flygplatser och mer! Spara mycket tid genom att använda en av dessa eleganta, snabba och miljövänliga e-scooters för att ta dig fram utan buller och avgaser. Det är lätt att ladda din e-scooter var som helst med ett vanligt uttag.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *