FleXtents® Steel snabbtält 8×8 m för livets alla förträffliga event

https://www.dancovershop.com/se/product/FT135938.aspx

FleXtents® snabbtält är varumärke nummer ett i Europa och erbjuder mer än 1 800 olika kombinationer om man räknar design, färger, storlek och mer. Det senaste tillskottet i denna populära serie är vårt nya funktionella och rymliga snabbtält med en innovativ 2-i-1-lösning. De flexibla snabbtälten som uppmäter antingen 8×8 m eller 6×6 m är gjorda för stora fester och evenemang men kan också användas för mindre evenemang eftersom du kan separera de två strukturerna och använda dem individuellt.

FleXtents® Steel snabbtält som en innovativ och flexibel lösning

De stora och eleganta partytälten eller snabbtälten består av två separata tält som vardera uppmäter antingen 4×8 m eller 3×6 m. Du kan enkelt kombinera de två innovativa snabbtälten till ett rymligt och sammanhängande partytält. De stora snabbtälten eller partytälten uppmäter antingen 8×8 m eller 6×6 m och erbjuder plats för upp till 60 personer för middag. Om du arrangerar en mottagning utan så många bord och stolar kan du ha ännu fler personer i strukturen. Det är enkelt att sätta upp det flexibla och innovativa FleXtents® Steel snabbtältet på nolltid. Du ansluter de två ställningarna med de medföljande anslutningsfästena och monterar takränna och infill sammanslutningspaneler. Det flexibla snabbtältet eller partytältet består av två separata FleXtents® snabbtält som du kan använda en åt gången för mindre evenemang!

FleXtents® snabbtält som en flexibel och elegant miljö

Tunga sexkantiga stålrör utgör ställningen för FleXtents® Steel snabbtältet för att ge maximal styrka och stabilitet. De stora fotplattorna ger ytterligare stabilitet och solid förankring när snabbtältet är uppe. Dessutom har du möjlighet att köpa bottenramar för ännu mer stabilitet. Höjden på FleXtents® är justerbar i tre positioner så att snabbtältet alltid passar dina behov. Överdraget är tillverkat av hållbar polyester av hög kvalitet, och överdraget har ett PVC-stöd för styrka och hållbarhet. Sidoväggarna har stora fönster i georgisk stil som ger ett perfekt inflöde av ljus och en härlig utsikt. Det vattentäta överdraget är också UV-beständigt, fläckbeständigt och tvättbart! Gå till Dancovershop.com och upplev alla de många snabbtälten FleXtents® Steel och hitta snabbtältet som passar dina behov. Vi erbjuder tusentals olika kombinationer så att du alltid kan hitta rätt storlek, färg, design och lägga till de tillbehören du behöver för att göra snabbtältet perfekt för tillfället och för att göra evenemanget till en framgång.

FleXtents® – varumärke nummer 1 i Europa

Våra populära FleXtents® snabbtält i professionell kvalitet är resultatet av många års innovativ produktutveckling. Besök Dancovershop.com för att se det stora urvalet, och kontakta våra experter om du har frågor om vårt nya funktionella och rymliga snabbtält med en innovativ 2-i-1-lösning eller några av de många andra tälten. Det senaste snabbtältet uppmäter antingen 8×8 m eller 6×6 m, och det är perfekt för stora fester och evenemang. Observera att Dancover har specialiserat sig på digitalt tryck så att du kan få dina FleXtents® snabbtält dekorerade med din grafiska design såsom logga och produktfoton m.m.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *