Hopfällbar pooltäcke tunnel – den eleganta täcklösningen

pooltäcke tunnel

Stark och elegant pooltäcke tunnel för att skydda din pool mot damm och smuts under sommaren och för allmän täckning under vintern. Det patenterade pooltäcket är ett revolutionerande skyddssystem med en lätt aluminiumställning och ett starkt delvis transparent PVC-överdrag. De robusta nylonhjulen gör det enkelt att fälla ut täcket och dra tillbaka det när du vill ta bort täcket igen. I motsats till de flesta andra pooltäckena kan du ta en simtur även när täcket ligger över poolen. De två PVC-skjutgardinerna er enkel åtkomst från varje ände så att du har tillgång även när poolen är täckt.

Flexibel pooltäcke tunnel i elegant italiensk design

Den eleganta pooltäcke tunneln är tillverkad av starka och hållbara material såsom aluminium och PVC. Alla med en pool känner till problemet med damm, smuts, löv och mer som blåser eller faller i poolen så att vattnet ser smutsigt och oinbjudande ut. Det tar tid att dammsuga och rengöra en pool, så ett täcke är den perfekta lösningen. Vänligen notera! Du måste rengöra vattnet som vanligt och kontrollera olika värden – täcket hindrar bara saker från att falla i vattnet. Den lätta aluminiumställningen och det flamsäkra PVC-överdraget på 550 g/m² är lätt att dra fram och tillbaka tack vare de robusta nylonhjulen. De transparenta sidorna och ett vitt tak ser bra ut överallt. Den flexibla pooltäcke tunneln tar endast upp ett begränsat utrymme när den är hopfälld.

Hopfällbar pooltäcke tunnel och andra högkvalitativa tunnelprodukter

Den eleganta och flexibla hopfällbara pooltäcke tunneln är en del av ett brett utbud av högkvalitativa europeiska produkter som täcker och skyddar ett brett utbud av saker, t.ex. fordon, cyklar, trädgårdsmaskiner och mycket mer. Dancover erbjuder hopfällbara tunnelgarage och hopfällbara garage i många olika storlekar och färger. Använd de starka och eleganta garagen och mer för att täcka och skydda olika bilar och andra fordon från solen, regn, snö, damm och mer. Vill du veta mer om våra tunnelprodukter med mera, titta i butiken eller kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatten.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *