Nya vackra ZEN växthus och orangerier

växthus

Ett vackert växthus eller ett elegant orangeri är en lyx de flesta kan nå om de vill njuta av sin trädgård ännu mer. Ett växthus eller orangeri är en vacker och användbar struktur som kan placeras i de flesta trädgårdar. Att ha ett växthus i trädgården ger dig ett nästan magiskt utrymme där du kan odla ett överflöd av läckra hemodlade grönsaker, frukt och blommor i alla regnbågens färger. ZEN-serien täcker ett brett utbud av högkvalitativa växthus och orangerier – från de kompakta lean-to växthusen med polykarbonatfönster till det stora och inbjudande T-formade orangeriet med klassiskt härdat glas. Serien erbjuder också en rad klassiska växthus från 3,4 m2 upp till 7,45 m2.

ZEN orangerier förser en med en fantastisk känsla av ro

Särskilt orangerierna i ZEN-serien ger en känsla av lyx. Du kan se fram emot att njuta av synen av ditt nya orangeri i din trädgård. Välj mellan det sexkantiga orangeriet och det stora T-formade orangeriet – båda med traditionellt härdat glas. De två eleganta orangerierna är 7,99 m2 respektive 12,78 m2, och det finns gott om plats för några bekväma möbler tillsammans med olika gröna och frodiga växter. Föreställ dig att gå in i lugnet i din eleganta fristad när du vill ta en paus från livets liv och rörelse. Vi har namngivit serien ZEN, vilket betyder fred eller lugn. Våra nya orangerier erbjuder just det: en lugn plats bort från allt, och ändå med full utsikt till utsidan. Med ett växthus eller orangeri i trädgården kan du njuta av din trädgård när du vill trots vädret.

Välj mellan härdat glas och polykarbonat

Den nya ZEN-serien med eleganta växthus och orangerier kommer med både traditionellt härdat glas och den ljusa samt starka polykarbonaten beroende på vilket växthus du väljer. Oavsett vilken typ av fönsterrutor du föredrar ger båda typerna perfekt ljus inuti växthuset för att säkerställa optimala odlingsförhållanden för dina växter. Dessutom har alla växthus och orangerier i ZEN-serien en lätt underhållsfri aluminiumställning så att du inte behöver oroa dig för skalning, röta eller rost, utan kan istället fokusera på de underbara växterna i ditt växthus eller orangeri.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *