Professionella tält till triage, för-triage och undersökningar

triage, för-triage, undersökningar, Dancover, Dancovershop, medicinska tält, snabbtält, triage-tält, professionella tält

I kampen för att hindra spridningen av Covid-19 viruset har alla åtgärder vidtagits i länder över hela Europa. Även om vi följer myndigheternas övergripande anvisningar kommer många fortfarande att smittas. Snart kommer vi att se problem med kapaciteten på sjukhus, medicinska anläggningar och andra platser som hanterar de människorna som behöver hjälp. Våra professionella tält, snabbtält och uppblåsbara medicinska tält är perfekta som tillfällig triage, för-triage och undersökningsrum som ger extra utrymme för de många som behöver medicinsk hjälp.

Snabb leverans, snabb montering och mycket extra utrymme

Vi erbjuder ett brett utbud av innovativa tält och snabbtält som kan vara redo att skydda olika anläggningar rörande Covid-19 pandemin. De robusta strukturerna ger inte bara mycket nödvändigt utrymme för de många som behöver triage, för-triage och undersökning, utan tälten kommer också att erbjuda en viktig funktion – förmågan att isolera de olika människorna som behöver hjälp. Med en serie av våra professionella triage-tält kan du hålla alla isolerade och därmed förhindra att viruset sprids ytterligare.

Triage är den första och mycket viktiga undersökningen av patienter

Våra medicinska och nödsituationstält samt många andra stabila tillfälliga strukturer är perfekta för testning, triage och för-triage. På Dancover har vi utvecklat tält och snabbtält i många år. Våra medicinska och nödsituationstält fungerar perfekt framför sjukhus och andra undersökningsanläggningar. Genom att ha ett eller flera av dessa triage– och testtält utanför sjukhusen och andra anläggningar kan spridningen av viruset hindras till en viss grad, och vi kan begränsa viruset på sjukhuset. Om triage-processen fastställer att någon behöver behandling för Covid-19 kommer personerna i fråga att överföras direkt till särskilda områden på sjukhuset som är avsedda att behandla dessa patienter.

Tillfälliga triage-faciliteter är enkla att hantera, rengöra och transportera

Vi vet att kampen mot Covid-19 är en fråga om hårt arbete, skälig försiktighet och logistik. Dancover kan leverera din struktur för medicinska tält eller tillfälliga undersökningar på bara några dagar efter beställning. Vi måste försöka platta kontamineringskurvan så att våra sjukhus och andra medicinska anläggningar har en chans att behandla alla smittade människor. Att ha tält och snabbtält till triage, för-triage och undersökningar hjälper alla som arbetar med medicinsk hjälp för människor som redan drabbats av Covid-19. Vi erbjuder också ett brett utbud av tält, snabbtält och skyddsrum för tillfälligt boende, förvaring och isolering av drabbade individer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *